Τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις φέρεται να ικανοποιούσε στα σώματα ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 6-12 ετών, ένας 42χρονος άνδρας, κάτοικος της επαρχίας της Λευκωσίας.

Όλα ξεκίνησαν, όταν οι γονείς μιας οκτάχρονης κατήγγειλαν τον βιασμό της κορούλας τους από τον εν λόγω άνδρα. Σχεδόν όλα τα τμήματα της Αστυνομίας Κύπρου ενεργοποιήθηκαν άμεσα και, μετά από εκτεταμένη έρευνα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποσπάσουν τις μαρτυρίες επτά ακόμη ανήλικων κοριτσιών, τα οποία καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον φερόμενο ως δράστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ύποπτος συνελήφθη την Τετάρτη το βράδυ με κάθε μυστικότητα και οδηγήθηκε αμέσως ενώπιον του δικαστηρίου, όπου διετάχθη η οκταήμερη προφυλάκισή του. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο άνδρας αρνήθηκε κάθε κατηγορία, ωστόσο η αστυνομία έχει στη διάθεσή της στοιχεία που συνηγορούν στο ότι πρόκειται για τον δράστη.

Ο 42χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, για να προσελκύει τα κοριτσάκια, χρησιμοποιούσε ως δέλεαρ τα σκυλιά που έχει στο σπίτι του.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί εάν οι υπόλοιπες καταγγελίες αφορούν σε περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης ή άσεμνης επίθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης