Οι δυο σερί ήττες της Κύπρου από Μάλτα και Ρωσία, στα προκριματικά του Μουντιάλ, έχουν δημιουργήσει δυσαρέσκεια στην εθνική ομάδα και στην ομοσπονδία του νησιού. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Κωστένογλου, καλείται να βελτιώσει την εθνική σε πολλούς τομείς, ειδικά στην επίθεση, καθώς πέτυχε μόλις ένα γκολ σε πέντε αγώνες, αυτό που της χάρισε τη νίκη επί της Σλοβενίας.

Την ίδια ώρα, αμυντικά έχει μεγάλο πρόβλημα, αφού δέχθηκε έξι γκολ, τα μισά από τη Μάλτα, ενδεικτικό της τραγικής παρουσίας στο ματς της περασμένης Τετάρτης. Αύριο η Κύπρος θα παίξει κόντρα στη Σλοβακία και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, στήριξε πάντως τον Ελληνα τεχνικό, ενώ δεν έκρυψε τα παράπονα του για την κριτική από τα ΜΜΕ: «Η εθνική είναι εύκολος στόχος, δεν έχει οργανωμένους οπαδούς.

Καμιά φορά τα Μέσα είναι πολύ εύκολο να γράφουν πράγματα τα οποία δεν γράφουν για ομάδες. Υπάρχει στήριξη προς τον κ. Κωστένογλου και δεν επηρεαζόμαστε, δεν κρίνεται ένας προπονητής από ένα αποτέλεσμα. Βλέπουμε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και θα έρθουν και τα αποτελέσματα.»

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης