Ταυτοποιήθηκε από τις ιατροδικαστικές αρχές η δεύτερη σορός που βρέθηκε στο φρεάτιο του Μιτσερού. Πρόκειται για την 28χρονη Arian Lozano από τις Φιλιππίνες που είναι το δεύτερο θύμα του 35χρονου «Ορέστη».

Η ταυτοποίηση της έγινε μέσω DNA. Ο serial killer μιλώντας στις ανακριτικές αρχές δήλωσε ότι «γνώρισα την άτυχη κοπέλα στα τέλη Ιουλίου». Όπως κατέθεσε, την μετέφερε στο σπίτι του και αφού συνευρέθησαν ερωτικά, την έπνιξε με tyre raps και αργότερα την πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό. Όσον αφορά τον τρόπο γνωριμίας τους ανέφερε ότι την γνώρισε, μέσω της εφαρμογής Badoo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι λόγω της κατάστασης στην οποία βρέθηκε το πτώμα της 28χρονης δεν έχει καταστεί εφικτό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της. Στο μόνο συμπέρασμα που κατέληξαν οι ιατροδικαστές ήταν ότι πρόκειται για γυναίκα ασιατικής καταγωγής.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες το Sigma Live εξασφάλισε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η 28χρονη δώδεκα μέρες πριν χαθούν τα ίχνη της σε παραλία στον Πρωταρά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φωτογραφία του θύματος που ανήρτησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί

Τα ίχνη της 28χρονης είχαν χαθεί στις 21 Ιουλίου του 2018, στην Αγλαντζιά, όταν και έγινε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία.

Πηγή: philenews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης