Διασωληνωμένος με κάταγμα κρανίου και αιμάτωμα εγκεφάλου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 12χρονος που εντοπίστηκε τραυματισμένος το απόγευμα της Παρασκευής στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyprustimes.gr, το ενδεχόμενο ο 12χρονος να ενεπλάκη σε τροχαίο, διερευνούν οι αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις 19.00 το απόγευμα της Παρασκευής, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας ότι σε δρόμο παρά την εκκλησία Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα υπήρχε τραυματισμένο νεαρό πρόσωπο το οποίο φαίνεται να τραυματίστηκε από τροχαίο ατύχημα».

Πρόσθεσε ότι «την σκηνή επισκέφθηκαν για εξετάσεις μέλη του τοπικού αστυνομικού σταθμού και Τροχαίας Αμμοχώστου ενώ μέχρι στιγμής οι συνθήκες που οδήγησαν στον τραυματισμό του 12χρόνου ερευνώνται. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και αιμάτωμα εγκεφάλου».

Σημείωσε ακόμα ότι «λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ο 12χρονος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο ανήλικος παραμένουν ακόμα άγνωστες και διερευνώνται από την Τροχαία Αμμοχώστου και τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης