Θάνος Πλεύρης (ΝΔ) και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) στο debate της Ζούγκλας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015, 11:59
Θάνος Πλεύρης (ΝΔ) και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) στο debate της Ζούγκλας
Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης και ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος φιλοξενήθηκαν την Παρασκευή 28 Αυγούστου στο debate της τηλεόρασης της Ζούγκλας.Οι πολιτικές εκπομπές θα συνεχιστούν όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Μπορείτε να στέλνετε ερωτήσεις προς τους πολιτικούς, σχόλια, παρατηρήσεις αλλά και απόψεις στο info@zougla.gr αλλά και κατά τη διάρκεια της εκπομπής μέσω του ζωντανού chat του Zougla TV. 

Παράλληλα μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 211-5550500.

H τηλεόραση της Ζούγκλας ανοίγει τον διάλογο στο Διαδίκτυο μεταξύ πολιτικών και πολιτών...

Ο Κώστας Κατσαφάδος( βουλευτής ΝΔ Α' Πειραιά) και o Βασίλης Πριμηκήρης ( μέλος της ΚΕ, Λαϊκή Ενότητα) φιλοξενήθηκαν την Πέμπτη 27 Αυγούστου στο debate της Ζούγκλας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι πολιτικοί κλήθηκαν να απαντήσουν σε πολλά θέματα που απασχολούν την κοινωνία και τους πολίτες αυτή την περίοδο.

Παράλληλα οι τηλεθεατές είχαν τη δυνατότητα μέσω του Διαδικτύου να θέσουν τα ερωτήματά τους αλλά και να πάρουν απαντήσεις.

Τα αίματα άναψαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής μεταξύ των δύο πολιτικών όταν ρωτήθηκαν για το αν μπορεί η χώρα να επιβιώσει χωρίς μνημόνιο.Ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και η βουλευτής Β’ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα φιλοξενήθηκαν την Τετάρτη 26/8 στο debate της τηλεόρασης της Ζούγκλας.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ DEBATE ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ DEBATE ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015, 01:20