Άγρια κόντρα μεταξύ Κ. Κατσαφάδου (ΝΔ) και Β.Πριμικήρη (Λαϊκή Ενότητα) στο debate της Ζούγκλας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015, 18:02
Άγρια κόντρα μεταξύ Κ. Κατσαφάδου (ΝΔ) και Β.Πριμικήρη (Λαϊκή Ενότητα) στο debate της Ζούγκλας
Ο Κώστας Κατσαφάδος( βουλευτής ΝΔ Α' Πειραιά) και o Βασίλης Πριμηκήρης ( μέλος της ΚΕ, Λαϊκή Ενότητα) φιλοξενήθηκαν την Πέμπτη 27 Αυγούστου στο debate της Ζούγκλας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι πολιτικοί κλήθηκαν να απαντήσουν σε πολλά θέματα που απασχολούν την κοινωνία και τους πολίτες αυτή την περίοδο.

Παράλληλα οι τηλεθεατές είχαν τη δυνατότητα μέσω του Διαδικτύου να θέσουν τα ερωτήματά τους αλλά και να πάρουν απαντήσεις.

Τα αίματα άναψαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής μεταξύ των δύο πολιτικών όταν ρωτήθηκαν για το αν μπορεί η χώρα να επιβιώσει χωρίς μνημόνιο.Οι πολιτικές εκπομπές θα συνεχιστούν όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Μπορείτε να στέλνετε ερωτήσεις, σχόλια, παρατηρήσεις αλλά και απόψεις στο info@zougla.gr

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και η βουλευτής Β’ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα φιλοξενήθηκαν την Τετάρτη 26/8 στο debate της τηλεόρασης της Ζούγκλας.H τηλεόραση της Ζούγκλας ανοίγει τον διάλογο στο Διαδίκτυο μεταξύ πολιτικών και πολιτών...


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ DEBATE ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ DEBATE ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015, 01:19