Καταδικάζει τα επεισόδια στη λαϊκή αγορά Κολωνού ο Κουμουτσάκος

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014, 19:14
Καταδικάζει τα επεισόδια στη λαϊκή αγορά Κολωνού ο Κουμουτσάκος
Την επίθεση εναντίον πολιτών οι οποίοι μοίραζα προεκλογικά φυλλάδια της υποψηφίας Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, στη λαϊκή αγορά του Κολωνού, καταδικάζει, με ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο κ. Κουμουτσάκος καταδικάζει «απερίφραστα την επίθεση αγνώστων κατά πολιτών-υποστηρικτών της κας Ρένας Δούρου που διένειμαν προεκλογικά φυλλάδια στη Λαϊκή Αγορά του Κολωνού» και επισημαίνει ότι «πράξεις μισαλλοδοξίας, μίσους και βίας είναι πλήγμα στην καρδιά της δημοκρατικής λειτουργίας, ειδικά όταν συμβαίνουν σε περιόδους εκλογικής διαδικασίας».

Η «Ανοικτή Πόλη» και η «Δύναμη Ζωής» σε κοινή ανακοίνωσή τους δηλώνουν ότι οι πολίτες που μοίραζαν προεκλογικό υλικό στον Κολωνό «δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από ακροδεξιά νεοφασιστικά στοιχεία».

Όπως σημειώνεται στην κοινή ανακοίνωση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής, «οι τραμπούκοι απομονώθηκαν από πολίτες και παραγωγούς λαϊκών αγορών, οι οποίοι έκαναν εκείνη τη στιγμή δωρεάν διανομή τροφίμων».

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «παρά τα όσα ισχυρίζεται μια μερίδα αμετανόητων ΜΜΕ, προσφέροντας για πολλοστή φορά άλλοθι και κάλυψη στην δράση των φασιστικών ομάδων, οι τραμπούκοι δεν είχαν καμία σχέση με τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών».

Όπως αναφέρεται, τα μέλη της «Ανοιχτής Πόλης» και της «Δύναμης Ζωής» παρέμειναν στον χώρο και συνέχισαν να μοιράζουν το υλικό τους στους πολίτες.

«Οι επιθέσεις αυτές δείχνουν την αγωνία και τον φόβο κάποιων για την μεγάλη ανατροπή που έρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Καμία ακροδεξιά συμμορία δεν πρόκειται να μας φοβίσει. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την μεγάλη αλλαγή στις 19 Μαΐου. Καλούμε όλους αυτούς που όλο και συχνότερα χαϊδεύουν την ακροδεξιά για να κερδίσουν ψήφους, να αναλογιστούν τις τεράστιες πολιτικές τους ευθύνες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014, 19:17