Τρέχουν και δεν φτάνουν τα επιτελεία των κομμάτων για τον τελικό της 25ης Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αεροπλάνα, βαπόρια και τρένα προσπαθούν οι υποψήφιοι να φτάσουν κοντά στους ψηφοφόρους, ώστε να κερδίσουν την καρδιά τους και την ψήφο τους. Μικροί, μεγάλοι στον… αγώνα της κάλπης!

Πίσω από τις λέξεις και το σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων κρύβεται ο… Αλέξης. Ένας γλυκύτατος μπόμπιρας που δεν καταλαβαίνει από ταχύτητες, τέρμα τα γκάζια λοιπόν.

Ο Πάνος Καμμένος σε ρόλο σταθμάρχη να του εξηγεί πότε να πατάει φρένο και πότε να επιταχύνει. Ανάγκα και οι μικροί πείθονται, αλλά ο μικρός Αλέξης στον κόσμο του. Κολλημένος με το τρένο της Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις ράγες του τρένου στις γραμμές του γηπέδου. Παρακάλα, παρακάλα στο πλεκτό να πάει η μπάλα. Στη συνέχεια το γύρισε (με ευρηματικό τρόπο) στις… μαντινάδες του Νίκου Ζωϊδάκη, οι οποίες αναφέρονται από το ΔΝΤ μέχρι τον… Μπομπ τον Μάστορα!

Ο Σαμαράς δείχνει στη διαφήμιση σέντερ φορ με τα όλα του. Όχι ο Γιώργος, αλλά ο πρωθυπουργός, ο οποίος παίζει μπάλα με οκτώ νεαρούς σε μία αλάνα.

Ο Αντώνης Σαμαράς ως αρχηγός της ομάδας προσπαθεί να τους αναλύσει το σύστημα που πρέπει να ακολουθήσουν για να πάρουν αποτέλεσμα την 25η Ιανουαρίου.

«Η ελπίδα έρχεται…» επιμένει η Κουμουνδούρου, υποσχόμενη να αντικαταστήσει το γκρίζο τοπίο της κοινωνίας και τις συννεφιασμένες Κυριακές με έναν καταγάλανο ουρανό.

Τα σκυθρωπά και μοιραία πρόσωπα της διαφήμισης θα αρχίσουν να χαμογελούν την τελευταία Κυριακή του Γενάρη. Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να απαντά στη ΝΔ ότι δεν πρόκειται να μας πάρει τις γυναίκες, σε καμία περίπτωση όμως δεν ακούσαμε να υπόσχεται αν μπορεί να μας τις φέρει.

Μία εκλογική αναμέτρηση που κολάζει και Αγίους. Ακόμα και το ΚΚΕ άφησε για λίγο την καλή του εικόνα, επενδύοντας στα λαϊκά άσματα που μιλούν από μόνα τους. «Ήταν ψεύτικα τα γλυκόλογά της, όλα ήταν ψεύτικα» είναι το μεγάλο σουξέ στο οποίο επενδύει ο Περισσός για να δείξει τη γύμνια των δύο κομμάτων εξουσίας.

«Ακούστε μας!» ουρλιάζει το ΠΑΣΟΚ, καλώντας τους ψηφοφόρους να ταυτιστούν με τη Χαριλάου Τρικούπη. Δεν είναι ο από μηχανής θεός αλλά η φωνή της ευθύνης…

Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα, πλανάσθε πλάνην οικτράν. Ακολουθεί Απόστολος Γκλέτσος. Τελεία και Παύλα. Δεσμεύομαι…

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 του zougla.gr

Διαβάστε επίσης: 

Τα νέα τηλεοπτικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015, 20:09

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης