Έντονοι ήταν οι διαξιφισμοί μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών Άδωνι Γεωργιάδη (Β’ Αθηνών, ΝΔ) και  Βασίλη Πριμικήρη (Περιφέρεια Αττικής, ΣΥΡΙΖΑ) στο debate της τηλεόρασης της «Ζούγκλας».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι υποψήφιοι τοποθετήθηκαν για διάφορα θέματα, τα οποία απασχολούν την κοινωνία και τους πολίτες, λίγες ημέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κ.κ. Γεωργιάδης και Πριμικήρης έδωσαν απαντήσεις σε ερωτήματα τηλεθεατών για την ανεργία, τη δημόσια υγεία αλλά και την κατάσταση της οικονομίας στη χώρα μας.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε για την υπόθεση του Λάκη Λαζόπουλου και τα τρία εκατομμύρια ευρώ που έχει βγάλει στο εξωτερικό, απαντώντας πως «ο καλλιτέχνης δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ». Από την άλλη πλευρά ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε, εξηγώντας τον λόγο που τον οδήγησε να ασχοληθεί με τα οικονομικά του γνωστού καλλιτέχνη.

Όσον αφορά στη διαπραγμάτευση του χρέους, ο Βασίλης Πριμικήρης, υποστήριξε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαπραγματευτεί με ένα άλλο στυλ μπροστά στους δανειστές», ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως «αυτά που λέει η αξιωματική αντιπολίτευση δεν στέκουν και είναι επικίνδυνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν μας πουν οι δανειστές να επιλέξουμε ανάμεσα στους τόκους και τα παιδιά μας, φυσικά θα επιλέξω τα παιδιά μου», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ερώτηση αν υπάρχει κίνδυνος χρεοκοπίας εφόσον δεν βρεθεί λύσει με τους δανειστές.

Στο συγκεκριμένο ερώτημα ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσουν τη χώρα σε χρεοκοπία, και πως μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί με το πρόγραμμά της τη σταθερότητα.

Δείτε επίσης:

Kρανιδιώτης-Γιαννακάκη σε debate στην τηλεόραση της «Ζούγκλας»

Boύλτεψη-Λυκούδης στο πρώτο debate της «Ζούγκλας»

Debate B. Oικονόμου, Δ. Στρατούλη, Φ. Κούβελα, Δ. Χατζησωκράτη στην τηλεόραση της «Ζούγκλας»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης