Η υποψήφια βουλευτής Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Σοφία Βούλτεψη και ο υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το Ποτάμι, Σπύρος Λυκούδης, άνοιξαν τα χαρτιά τους εν όψει των εκλογών στην τηλεόραση της «Ζούγκλας».

Η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι επιδιώκει να γίνει κυβέρνηση και να κοροϊδέψει τον λαό, ενώ ο Σπύρος Λυκούδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με όποιο κόμμα έρθει πρώτο, εφόσον συντρέχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις που θέτει το κόμμα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Ποτάμι διεκδικεί να είναι τρίτο κόμμα, εμείς θα προσπαθήσουμε με την πολιτική σωφροσύνη που μας διέπει να πείσουμε τους πρωταγωνιστές του δικομματισμού να μην αφήσουν τη χώρα ακυβέρνητη. Πρέπει να κάτσουμε να κουβεντιάσουμε», ανέφερε στον δημοσιογράφο Ευάγγελο Παναγόπουλο.

«Τη Βενεζουέλα τη συνέθλιψαν, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει την αλήθεια, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πει στον κόσμο που θα βρει τα λεφτά. Το ΕΣΠΑ έχει απορροφηθεί στο σύνολό του. Που θα βρει τα χρήματα; Από το ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας; Χαϊδεύουν τα αυτιά του λαού, δεν είναι καλό για την οικονομία», τόνισε η γαλάζια βουλευτής.

Με τη σειρά του ο κ. Λυκούδης, απαντώντας σε ερώτηση για την παλιά συνεργασία του με τη ΔΗΜΑΡ, τόνισε ότι: «Εδώ και 1,5 χρόνο συγκρούστηκα και παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις για να ανασυνταχθεί ο χώρος της Κεντροαριστεράς. Η μάχη που δίνεται μέσα από αυτό το πολιτικό εγχείρημα, το Ποτάμι, θέτει τις προϋποθέσεις για να συγκροτηθεί η Κεντροαριστερά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά το κλείσιμο της συνέντευξης, η κα. Βούλτεψη ερωτήθη για την κόντρα ΝΔ – Λαζόπουλου.

«Τα βάλατε με τον Λαζόπουλο, θα τα βάλετε και με θιάσους που κάνουν σάτιρα;», ρώτησε ο δημοσιογράφος Ε. Παναγόπουλος. «Η σάτιρα είναι κάτι συγκεκριμένο, ο κ. Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα, απλώς έχει θέσει το ταλέντο του στη συστηματική προπαγάνδα».

Παρακολουθήστε την εκπομπή:

Την Πέμπτη θα συνεχιστούν τα debate υποψηφίων στην τηλεόραση της Ζούγκλας 14:00-17.00.

Περισσότερα στην κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 στο zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης