Τα ξίφη τους διασταύρωσαν τη Δευτέρα στο debate της τηλεόρασης της Ζούγκλας, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Ημαθία, Κώστας Γιοβανόπουλος και ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α Πειραιώς, Στάθης Λεουτσάκος.

Γιοβανόπουλος: «Παραμύθια της Χαλιμάς οι μισθοί που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πολιτική αντιπαράθεση έπιασε κόκκινο όταν ο κ. Λεουτσάκος ρωτήθηκε για το εάν είναι εφικτό να επανέλθει ο κατώτατος μισθός στα 751 ευρώ, όπως δηλώνει το κόμμα του προεκλογικά. Ο υποψήφιος της ΝΔ απάντησε πως «όλα αυτά τα οποία υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παραμύθια της Χαλιμάς και δεν πρόκειται να γίνουν».

Οι διαφωνίες συνεχίστηκαν όσον αφορά στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για προσλήψεις αλλά και στον τρόπο αντιμετώπισης της ανεργίας των νέων. Ο κ. Γιοβανόπουλος ισχυρίστηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία πρόταση και πως «αυτά τα οποία πρότεινε ο κ. Λεουτσάκος είναι αερολογίες».

Λεουτσάκος « Θα τα πάρουμε από τους πλούσιους να τα δώσουμε στους φτωχούς»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης μεγάλη διαφωνία υπήρξε και στο θέμα της φορολογίας. Ο κ. Λεουτσάκος ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα φορολογήσει τους πλούσιους , αναφέροντας συγκεκριμένα παραδείγματα. «Θα τα πάρουμε από τους πλούσιους και θα τα δώσουμε στους φτωχούς. Αυτός που έχει σπίτι μεγάλο με πισίνα εσωτερική και εξωτερική είναι πλούσιος», είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Γιοβανόπουλος από την άλλη πλευρά αναφέρθηκε στο πρόγραμμα σταθερότητας της ΝΔ αλλά και στην επόμενη μέρα των εκλογών.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ DEBATE ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης