Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών για την εκλογική αναμέτρηση, ορισμένοι από τους πολιτικούς αρχηγούς κατάφεραν να επικρατήσουν και στις δύο περιφέρειες που είχαν θέσει υποψηφιότητα.

Αλέξης Τσίπρας
: Περιφέρειες Λάρισας και Ηρακλείου. Επιλαχόντες στις περιφέρειες αυτές είναι οι Νίκος Παπαδόπουλος και Μιχάλης Κλάδος αντίστοιχα.

Βαγγέλης Μεϊμαράκης
: Περιφέρειες Β’ Αθηνών και Ηρακλείου. Επιλαχόντες στις περιφέρειες αυτές είναι οι Αργύρης Ντινόπουλος και Λευτέρης Αυγενάκης αντίστοιχα.
Νικος Μιχαλολιάκος: Περιφέρειες Α’ και Β’ Αθηνών. Επιλαχόντες στις περιφέρειες αυτές είναι οι Δήμητρα Βελέντζα και Ελένη Ζαρούλια αντίστοιχα.
Φώφη Γεννηματά: Περιφέρειες Β’ Αθηνών και Αχαΐας. Επιλαχόντες στις περιφέρειες αυτές είναι οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντίστοιχα.
Βασίλης Λεβέντης: Περιφέρειες Β’ Αθηνών και Α’ Θεσσαλονίκης. Επιλαχόντες στις περιφέρειες αυτές είναι οι Νίκος Χατζηαθανασίου και Γιάννης Σαρίδης αντίστοιχα.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας εκλέγεται στην Περιφέρεια Β’ Αθηνών, όχι όμως και στη Βοιωτία, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης εκλέγεται στην Α’ Θεσσαλονίκης, όχι όμως και στα Χανιά. Την ίδια στιγμή ο Πάνος Καμμένος εκλέγεται στην Β’ Αθηνών, όχι όμως και στο Ηράκλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

——————————–
Υπενθυμίζεται ότι οι επικεφαλής όλων των κομμάτων είναι υποψήφιοι σε δύο περιφέρειες ο καθένας, και αν εκλεγούν και στις δύο, τότε πρέπει να επιλέξουν τη μία από τις δύο έδρες, ενώ στην άλλη περιφέρεια τη θέση τους παίρνει ο πρώτος επιλαχών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης