Μία νέα μεγάλη γκάμα προϊόντων της Νanobionic έφθασε στο e-shop της zougla.gr, με τη σφραγίδα έγκρισης από το επίσημο κρατικό Ερευνητικό Κέντρο Βιολογικών Υλικών ΕΚΕΒΥΛ, για την προστασία των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης.

Η επιτυχία των πρώτων προϊόντων που επελέγησαν για να διατεθούν από το e-shop μας και η ενθουσιώδης υποδοχή τους από τους διαδικτυακούς χρήστες αυξάνουν τις ευθύνες μας απέναντί τους, με τη διαβεβαίωση ότι τα νέα προϊόντα της Νanobionic επιφυλάσσουν θεαματικά αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα προϊόντα

Αναλυτικά όλα τα νέα προϊόντα μας αφορούν στις αρθρώσεις της ποδοκνημικής, με ελαστική επιστραγαλίδα για απλές κακώσεις και ειδικό νάρθηκα για πιο βαριές κακώσεις ή και ρωγμώδη κατάγματα. Επίσης, για την άρθρωση του γόνατος προστασία με ειδική ελαστική επιγονατίδα με μπανέλες πλαϊνής στήριξης, για τον καρπό διατίθεται απλό πλαστικό περικάρπιο προστασίας του καρπού, νάρθηκας πηχεοκαρπικής με παλαμιαία ακινητοποίηση και νάρθηκας πηχεοκαρπικής με ακινητοποίηση αντίχειρα. Για την άρθρωση του αγκώνα, η καλύτερη προστασία επιτυγχάνεται με την επιαγκωνίδα της nanobionic, καθώς επίσης και με τη δέστρα αγώνος για τις επικονδυλίτιδες. Τέλος, στον κατάλογο των θαυματουργών προϊόντων της nanobionic προστέθηκε μαλακός αυχενικός κηδεμόνας (κολάρο) για τις παθήσεις του αυχένα, όπως αυχενικό σύνδρομο, από το οποίο πάσχει μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Σε όλα τα ανωτέρω προϊόντα χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία της Nanobionic για την επίτευξη θεαματικότερων και αμεσότερων αποτελεσμάτων από τα συμβατικά ορθοπεδικά βοηθήματα της αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα μας νανοβιονικά προϊόντα είναι εγκεκριμένα από τον επίσημο κρατικό οργανισμό ΕΚΕΒΥΛ, o οποίος είναι υπεύθυνος για την πιστοποίηση όλων των ιατρικών και ορθοπεδικών βοηθημάτων.

Επιστραγαλίδα nanobionic®

Προστατεύει την άρθρωση της ποδοκνημικής και χρησιμοποιείται για κακώσεις της ποδοκνημικής.
Στην επιστραγαλίδα nanobionic® είναι προσαρμοσμένο ύφασμα υψηλής τεχνολογίας, κατασκευασμένο από βιοκεραμικά υλικά που αντανακλούν την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπει το σώμα μας πίσω σε αυτό. Το αποτέλεσμα της αντανάκλασης αυτής βοηθά στην ταχύτερη αποκατάσταση της φλεγμονής στον αστράγαλο, είτε αυτή προέρχεται από τραυματισμό είτε οφείλεται σε χρόνια πάθηση. Συνεπώς, επιτυγχάνεται μείωση του οιδήματος, αποκαθίσταται η μυϊκή ηρεμία και μειώνεται η αίσθηση του πόνου. Επίσης, η επιστραγαλίδα nanobionic® ανακουφίζει τους πάσχοντες από το σύνδρομο του «ανήσυχου» ποδιού.

Κολάρο nanobionic®

Μαλακός αυχενικός κηδεμόνας (κολάρο). Ενδείκνυται για παθήσεις του αυχένα (αυχενικό σύνδρομο, δισκοκοίλες Α.Μ.Σ.Σ. και μυοσκελετικά προβλήματα αυχενικής μοίρας).

Aπό το αυχενικό σύνδρομο πάσχει μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Στόχος μας είναι η ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους και η καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα.

Περικάρπιο nanobionic®

Το περικάρπιο ενδείκνυται και χρησιμοποιείται για τη στήριξη του καρπού, βοηθά στις κακώσεις και τις τενοντοελυτρίτιδες της πυχεοκαρπικής. Παρέχει προστασία του καρπού κατά τη διάρκεια αθλητικών ενασχολήσεων.

Στο περικάρπιο είναι προσαρμοσμένο ύφασμα υψηλής τεχνολογίας, κατασκευασμένο από βιοκεραμικά υλικά που αντανακλούν την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπει το σώμα μας πίσω σε αυτό. Το αποτέλεσμα της αντανάκλασης αυτής βοηθά στις άσηπτες φλεγμονές που οφείλονται στις τενοντίτιδες του καρπού.

Επιστραγαλίδα με μπανέλες

Ενδείκνυται για παθήσεις και κακώσεις της ποδοκνημικής άρθρωσης (διαστρέμματα). Προσφέρει στήριξη και συμπίεση του αστραγάλου.

Στην επιστραγαλίδα nanobionic® είναι προσαρμοσμένο ύφασμα υψηλής τεχνολογίας, κατασκευασμένο από βιοκεραμικά υλικά που αντανακλούν την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπει το σώμα μας πίσω σε αυτό.

Το αποτέλεσμα της αντανάκλασης αυτής βοηθά στην ταχύτερη αποκατάσταση της φλεγμονής στον αστράγαλο, η οποία προέρχεται από τραυματισμό. Έτσι επιτυγχάνεται μείωση του οιδήματος και αποκαθίσταται η μυϊκή ηρεμία, μειώνοντας την αίσθηση του πόνου.

Ελαστική επιγονατίδα με μπανέλες πλάγιας στήριξης

Προσφέρει συμπίεση και συγκράτηση του γόνατος και ανακουφίζει από κακώσεις και παθήσεις της άρθρωσης του γόνατος.

Στην επιγονατίδα nanobionic® είναι προσαρμοσμένο ύφασμα υψηλής τεχνολογίας, κατασκευασμένο από βιοκεραμικά υλικά που αντανακλούν την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπει το σώμα μας πίσω σε αυτό. Το αποτέλεσμα της αντανάκλασης αυτής βοηθά στην ταχύτερη αποκατάσταση της φλεγμονής, είτε προέρχεται από τραυματισμό είτε οφείλεται σε χρόνια πάθηση. Συνεπώς, επιτυγχάνεται μείωση του οιδήματος, αποκαθίσταται η μυϊκή ηρεμία και μειώνεται η αίσθηση του πόνου.

Tennis Elbow support nanobionic®

Παρέχει στήριξη του αγκώνα και ανακουφίζει τον πόνο από κακώσεις ή παθήσεις του αγκώνα (επικονδυλίτιδες, περιαρθρίτιδες). Στην επιαγκωνίδα nanobionic® είναι προσαρμοσμένο ύφασμα υψηλής τεχνολογίας, κατασκευασμένο από βιοκεραμικά υλικά που αντανακλούν την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπει το σώμα μας πίσω σε αυτό.

Το αποτέλεσμα της αντανάκλασης αυτής βοηθά στην ταχύτερη αποκατάσταση της φλεγμονής, είτε αυτή προέρχεται από τραυματισμό είτε οφείλεται σε χρόνια πάθηση (χρόνιες τενοντίτιδες) προφυλάσσοντας το σύνολο της άρθρωσης του αγκώνα. Συνεπώς, επιτυγχάνεται μείωση του οιδήματος, αποκαθίσταται η μυϊκή ηρεμία και μειώνεται η αίσθηση του πόνου.

Tennis Elbow nanobionic®

Μειώνει τη μυϊκή κινητικότητα και ανακουφίζει τον πόνο της επικονδυλίτιδας. Στη δέστρα επικονδυλίτιδας nanobionic® είναι προσαρμοσμένο ύφασμα υψηλής τεχνολογίας, κατασκευασμένο από βιοκεραμικά υλικά που αντανακλούν την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπει το σώμα μας πίσω σε αυτό.
Το αποτέλεσμα της αντανάκλασης αυτής βοηθά στην ταχύτερη αποκατάσταση της φλεγμονής, η οποία οφείλεται σε χρόνιες παθήσεις (χρόνιες τενοντίτιδες – Tennis Elbow).

Νάρθηκας καρπού και αντίχειρα nanobionic®

Νάρθηκας ακινητοποίησης καρπού και αντίχειρα (σύνδρομο De Quervain) για δεξί και αριστερό χέρι.
Ενδείκνυται για παθήσεις του καρπού. Διαθέτει προσθαφαιρούμενη μεταλλική μπανέλα για την ακινητοποίηση του καρπού και του αντίχειρα, μειώνει τον πόνο στον καρπό, χωρίς να εμποδίζει την κίνηση των δακτύλων πλην του αντίχειρα.

Στον νάρθηκα πηχεοκαρπικής nanobionic® είναι προσαρμοσμένο ύφασμα υψηλής τεχνολογίας, κατασκευασμένο από βιοκεραμικά υλικά που αντανακλούν την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπει το σώμα μας πίσω σε αυτό. Το αποτέλεσμα της αντανάκλασης αυτής βοηθά στην ταχύτερη βελτίωση των κακώσεων και των άσηπτων φλεγμονών από τις τενοντίτιδες.

Νάρθηκας καρπού nanobionic®

Νάρθηκας πηχεοκαρπικής με παλαμιαία στήριξη – Νάρθηκας ακινητοποίησης καρπού για δεξί και αριστερό χέρι (σύνδρομο De Quervain).

Ενδείκνυται για παθήσεις του καρπού. Διαθέτει προσθαφαιρούμενη μεταλλική μπανέλα για την ακινητοποίηση του καρπού, μειώνει τον πόνο στον καρπό, χωρίς να εμποδίζει την κίνηση των δακτύλων.

Στον νάρθηκα πηχεοκαρπικής nanobionic® είναι προσαρμοσμένο ύφασμα υψηλής τεχνολογίας, κατασκευασμένο από βιοκεραμικά υλικά που αντανακλούν την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπει το σώμα μας πίσω σε αυτό. Το αποτέλεσμα της αντανάκλασης αυτής βοηθά στην ταχύτερη βελτίωση των κακώσεων και των άσηπτων φλεγμονών από τις τενοντίτιδες.

Επισκεφθείτε και περιηγηθείτε στο e-shop της zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης