Μιχάλης Σηφάκης: Το προαίσθημα του πατέρα του...

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012, 18:09
Μιχάλης Σηφάκης: Το προαίσθημα του πατέρα του...
Όλη η Ελλάδα ζει και αναπνέει για το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Και οι ποδοσφαιρόφιλοι είναι αλήθεια «κολλημένοι» με γούρια, προαισθήματα και σημάδια που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θέλουν να «διαβάζουν» με τον δικό τους τρόπο τα μεγάλα παιγνίδια.

Ένα τέτοιο προαίσθημα φαίνεται πως έχει και ο πατέρας του Εθνικού μας γκολκήπερ, ο Μύρων Σηφάκης, που το εκμυστηρεύτηκε στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και που εκείνος το μετέφερε στο cretalive.gr.

Ο ίδιος ο Μύρων πριν από 25 χρόνια σαν χτες έγινε το σύμβολο και η σημαία του ΟΦΗ όταν με την απόδοση του και τα πέναλτι που έπιασε χάρισε το μοναδικό τρόπαιο στον ΟΦΗ, σε εκείνη τη μαγική βραδιά του 1987. Η ιστορία επαναλαμβάνεται; Απόψε, 25 χρόνια μετά, όπως τότε, όλη η Κρήτη «κρεμόταν» από την απόδοση του μπαμπά Σηφάκη, που ερχόμενος από τον πάγκο έγραψε ανεξίτηλα το όνομα του στην ιστορία του ΟΦΗ, έτσι και ο Μύρωνας είδε το... όνειρο πως μέσα από τα πέναλτι ο Μιχαλιός θα γράψει απόψε ιστορία στο Γκντάνσκ.Πάντως και τότε άλλη ομάδα ήταν το φαβορί, όπως και τώρα...

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012, 18:09