Προτείνει ο Ba-bet-o…

Από αυτήν εδώ τη στήλη γράφαμε τις προηγούμενες ημέρες ότι η Εθνική μας είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και πως ξυπνάει στον «οργανισμό» της το ένστικτο της επιβίωσης σε παιχνίδια δίχως αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ότι η ομάδα του Σάντος θα πραγματοποιούσε τέτοια εμφάνιση απέναντι στη Ρωσία και θα κατάφερνε και να πάρει τέτοια παλικαρίσια πρόκριση για τους «8» του Euro 2012 ομολογούμε ότι δεν το περιμέναμε.

Όπως και να ‘χει πάντως, η Εθνική μας τα κατάφερε, βρίσκεται στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και το Σάββατο ξύπνησαν μνήμες… Πορτογαλίας, με τους Έλληνες φιλάθλους να ξεχύνονται στους δρόμους για να πανηγυρίσουν για τον άθλο της «γαλανόλευκης».

Μέχρι όμως τον αγώνα της ομάδας μας στα προημιτελικά του Euro 2012- με αντίπαλο πιθανότατα τη Γερμανία- έχουμε μέρες μπροστά μας (22/6).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ αυτό, ας περάσουμε στα δύο παιχνίδια της σημερινής ημέρας, τα οποία αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η Γερμανία με τους έξι βαθμούς στα πρώτα δύο ματς χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στον αποψινό της αγώνα με τη Δανία για να προκριθεί ως πρώτη του ομίλου της στους «8».

Τα «πάντσερ», πάντως, φρονούμε ότι θα πάρουν και απόψε το τρίποντο και θα πάνε στα προημιτελικά με το απόλυτο νικών.

Καλές πιθανότητες στο σημερινό παιχνίδι έχει και το OVER, καθώς ο Γκόμεζ είναι… on fire, ενώ και οι Σκανδιναβοί μάς έχουν δείξει ότι το έχουν το γκολ.

Στο άλλο ματς του Β’ ομίλου, η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία, με τους «οράνιε» να είναι με το… ενάμισι πόδι εκτός της συνέχειας της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μπερτ Φαν Μαάρβαϊκ χρειάζεται απέναντι στους Ίβηρες νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ και παράλληλα στραβοπάτημα της Γερμανίας με τη Δανία.

Όπως διαπιστώνετε κι εσείς, αυτό το σενάριο είναι αρκετά δύσκολο να επαληθευτεί, καθώς οι Πορτογάλοι διεκδικούν κι αυτήν την πρόκριση και θα παρουσιαστούν προσεκτικοί στο αποψινό ματς.

Η ισοπαλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι μοιάζει πιθανή, ενώ καλή περίπτωση είναι και η επιλογή «Goal-Goal» Αυτά για σήμερα… Τα λέμε αύριο, πρώτα ο Θεός…

Οι επιλογές μου:

118. Γερμανία-Δανία Over (1.65), Ακριβές σκορ (3-1)
119. Πορτογαλία-Ολλανδία Goal Goal (1.45) Ακριβές σκορ (1-1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης