Προτείνει ο Ba-bet-o…

Δύο αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για το Euro 2012 περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Πόζναν της Πολωνίας στις 19:00, η Ιταλία και η Κροατία, διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα παιχνίδι, που ενδεχομένως να κρίνει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η «σκουάντρα ατζούρα» στο πρώτο της ματς στο Euro κοίταξε στα… μάτια την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Από την άλλη, η ομάδα του Μπίλιτς, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο στην πρεμιέρα, ξεπέρασε σχετικά εύκολα τον… σκόπελο των Ιρλανδών, επικρατώντας με 3-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κλίμα και στα δύο στρατόπεδα είναι πολύ καλό και τόσο οι «ατζούρι» όσο και τα μέλη της «χρβάτσκα» πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη σήμερα, προκειμένου να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «8».

Τον άσο της Ιταλίας τον συναντάμε στο 2.10 στον ΟΠΑΠ και είναι ένα σημείο που έχει αρκετές πιθανότητες προς επαλήθευση.

Πάντως και το OVER είναι ελκυστικό, καθώς και οι δύο ομάδες θα παίξουν επιθετικά, με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στο βραδινό παιχνίδι, που θα πραγματοποιηθεί στη «PGE ARENA», η Ισπανία είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης απέναντι στην Ιρλανδία του Τραπατόνι.

Οι «φούριας ρόχας» στο πρώτο τους ματς στο Euro έδειξαν κουρασμένοι, ωστόσο μετά την απώλεια της νίκης στην πρεμιέρα, δεν έχουν περιθώρια για περαιτέρω βαθμολογικές απώλειες.

Η ομάδα του Ντελ Μπόσκε θα μπει δυνατά στο παιχνίδι και έχει τα φόντα να «καθαρίσει» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Τραπατόνι μπορεί να είναι φιλότιμη αλλά λογικά δεν θα μπορέσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από τους Ισπανούς.  Αυτά για σήμερα… Καλή μας τύχη και τα λέμε αύριο πρώτα ο Θεός…

Oι επιλογές μου

112. Ιταλία-Κροατία 1 (2.10), Πιθανό ακριβές σκορ 2-1 (8.00)
113. Ισπανία-Ιρλανδία 1 ΗΜ (1.60) Πιθανό ακριβές σκορ 3-0 (8.00)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης