Προτείνει ο… Ba-bet-o

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ψέματα τελείωσαν για την Ισπανία και την Πορτογαλία… Οι δύο ομάδες θα πάρουν θέση απόψε στις 21:45 στην «Donbass Arena» του Ντόνετσκ, με έπαθλο το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Euro 2012.

Το ποδοσφαιρικό «μπράντεφερ» ανάμεσα στις δύο γειτονικές χώρες αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο αντίπαλοι έχουν στις τάξεις τους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές.

Πάντως τον πρώτο λόγο για τη νίκη-πρόκριση αναμφίβολα τον έχουν οι «φούριας ρόχας», καθώς είναι ένα σύνολο που έχει ομοιογένεια, σφύζει από ταλέντο, ενώ προέρχεται από τις επιτυχίες στο Euro 2008 και το Μουντιάλ 2010.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη η ομάδα του Μπέντο έχει να αντιπαρατάξει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε κέφια στα προηγούμενα ματς της ομάδας του και οδήγησε μόνος του το εθνικό του συγκρότημα μέχρι τα ημιτελικά.

Πάντως στο σημερινό ματς ο «CR7» θα τα βρει… σκούρα, καθώς θα έχει να αντιμετωπίσει παίκτες, με τους οποίους γνωρίζεται από την κοινή τους θητεία στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Κι επειδή, όπως λέει η λαϊκή ρήση, «ένας κούκος ποτέ δεν φέρνει την άνοιξη», φρονούμε ότι είτε εύκολα είτε δύσκολα η ομάδα του Ντελ Μπόσκε θα καταφέρει να… τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό της 1ης Ιουλίου.

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Euro 2012 αρκετές πιθανότητες προς επαλήθευση έχει το Χ ημίχρονο- 1 τελικό που το συναντάμε στον ΟΠΑΠ σε απόδοση 4.40, καθώς και η επιλογή 2-3 γκολ…

Αυτά για σήμερα… Τα λέμε αύριο πρώτα ο Θεός…

Η πρότασή μου:

128. Ισπανία – Πορτογαλία Χ-1 (4.40)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης