Προβλέπει ο Σώτερ του Ταμείου

Όλοι μας κινούμαστε στο ρυθμό της Εθνικής μας και περιμένουμε με αγωνία να αποκλείσουμε και το φαβορί της διοργάνωσης, φέρνοντας μνήμες… 2004.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι την Παρασκευή όμως εκκρεμούν πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων που θα κρίνουν και τις οχτώ θέσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων. Η Ιταλία σήμερα θέλει νίκη με πολλά γκολ απέναντι στην Ιρλανδία, καθώς έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» την πρόκριση μετά την ισοπαλία της με την Κροατία. Οι φιλότιμοι Ιρλανδοί δεν θα καταφέρουν να αποφύγουν την τελευταία θέση του τουρνουά βάσει αποτελεσμάτων και θα πιεστούν από τους Ιταλούς από το πρώτο κιόλας λεπτό. Το 1,25 του άσσου δεν αποτελεί… ευκαιρία, οπότε ποντάρουμε στη νίκη της Ιταλίας και στο προβάδισμα της από το ημίχρονο (1-1 ημίχρονο/τελικό), μιας και η Σκουάντρα Ατζούρα θα πρέπει να πετύχει πολλά γκολ. Και μπορεί.

Η Ισπανία θέλει να «καπαρώσει» την πρώτη θέση και της αρκεί η ισοπαλία, η ποιότητα των παικτών της όμως αποτελεί εχέγγυο ότι θα αγωνιστούν για τη νίκη, απέναντι στη φορμαρισμένη και φιλόδοξη Κροατία. Οι Βαλκάνιοι θα έχουν δύσκολο έργο προσπαθώντας να αποσπάσουν βαθμό ή βαθμούς που θα τους επιτρέψουν την πρόκριση, κάτι που για να το πετύχουν θα πρέπει να προσέξουν πρωτίστως την άμυνα τους. Ρισκάρουμε και εκτιμούμε ότι οι Κροάτες θα αιφνιδιάσουν και θα ανοίξουν πρώτοι το σκορ…

120. ΙΤΑΛΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ 1-1 ΗΜ/ΤΕΛ. 1,65
121. ΚΡΟΑΤΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΚΟΛ: ΚΡΟΑΤΙΑ 2,70

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόδοση: 4,45

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης