Προτείνει ο Ba-bet-o…

Η μεγάλη ώρα για την Εθνική μας ποδοσφαίρου έφτασε… Στις 21:45 η «αρμάδα» του Φερνάντο Σάντος διασταυρώνει τα ξίφη της με τη Γερμανία, στον δεύτερο προημιτελικό του Euro 2012, με στόχο την επίτευξη ακόμη ενός… ποδοσφαιρικού θαύματος.

Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, σαν άλλος… Δαυίδ θα προσπαθήσουν να νικήσουν τον Γολιάθ, που εν προκειμένω είναι τα «πάντσερ» και να στείλουν… σπίτι της την ομάδα του Γιοακίμ Λεβ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «γαλανόλευκη» στο αποψινό ματς κουβαλά στις πλάτες της τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων, που θέλουν να υποχρεώσουν σε ποδοσφαιρική… χρεοκοπία την Γερμανία και φρονούμε ότι οι παίκτες μας θα δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος στο σημερινό παιχνίδι θα πρέπει να αντέξει στα πρώτα λεπτά του αγώνα και να μην δεχτεί κάποιο γρήγορο γκολ. Για ψυχολογικούς κυρίως λόγους…

Επιπροσθέτως οι διεθνείς μας θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα στην άμυνα, καθώς η εμπροσθοφυλακή των Γερμανών δεν συγχωρεί λάθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σ’ αυτό το παιχνίδι πιστεύουμε ότι πολύ καλή επιλογή είναι τα 2-3 γκολ, ενώ στον αυριανό προημιτελικό της Ισπανίας με τη Γαλλία, θα επιλέξουμε τον άσο και τη νίκη των «φούριας ρόχας».

Στο «μονομαχία» της Αγγλίας με την Ιταλία την Κυριακή, οι δύο ομάδες δεν θα ρισκάρουν και θα κοιτάξουν πρωτίστως να μη δεχτούν γκολ. Οπότε το under έχει αρκετές πιθανότητες προς επαλήθευση.

Οι επιλογές μου:

125. Γερμανία-Ελλάδα 2-3 Γκολ (1.80)

126. Ισπανία-Γαλλία 1 (1.70)

127. Αγγλία –Ιταλία Under (1.40)

Απόδοση:4.28

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης