Προτείνει ο Ba-bet-o

Ιδανικά κύλησε για τη στήλη μας η χθεσινή στοιχηματική ημέρα, καθώς επαληθεύτηκαν οι προβλέψεις μας στα δύο παιχνίδια του Euro 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, η επιλογή μας στο παιχνίδι της Ουκρανίας ήταν τα 2-3 γκολ, με τους «τρικολόρ» να παίρνουν τη νίκη με 2-0 σκορ, ενώ στο ματς της Αγγλίας με τη Σουηδία είχαμε ταχθεί υπέρ των «τριών «λιονταριών», τα οποία, έστω και με… ψυχοβγαλτικό τρόπο, μας δικαίωσαν.

Ας περάσουμε όμως στο σημερινό κουπόνι, όπου φυσικά ξεχωρίζει ο υπέρ πάντων αγώνας της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου κόντρα στη Ρωσία, με… φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2012.

H «γαλανόλευκη» καλείται να αφήσει πίσω της το… τραυματικό -γι’ αυτήν- παιχνίδι με την Τσεχία και να παίξει με συγκέντρωση και πάθος για τη νίκη, η οποία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα της χαρίσει το εισιτήριο για τους «8».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το παιχνίδι, φρονούμε ότι το ματς δεν θα ξεφύγει από τα 2-3 γκολ, ενώ πολύ καλή επιλογή μοιάζει και το «Goal-Goal», σημείο που έχει επαληθευτεί σε όλα τα ματς των δύο ομάδων στη διοργάνωση.

Στην άλλη αναμέτρηση του Α’ ομίλου, η Πολωνία αντιμετωπίζει την Τσεχία και, κατά τη γνώμη μας, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αφενός γιατί θα έχει την υποστήριξη του κοινού της και αφετέρου διότι οι Τσέχοι είναι ομάδα των… κυβικών της. Ασχέτως αν με την απόδοσή της η Εθνική μας στο πρώτο μέρος του αγώνα της περασμένης Τρίτης έκανε την ομάδα του Μπίλεκ να μοιάζει με την… Μπαρτσελόνα. Αυτά για σήμερα… Τα λέμε αύριο, πρώτα ο Θεός…

Οι επιλογές μου:

116. Ελλάδα-Ρωσία 2-3 Γκολ (1.80)
117. Τσεχία-Πολωνία 2 (2.10)


Απόδοση: 3.78

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης