Προβλέπει ο… παραλίας

Ισπανία ή Ιταλία; Σε αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσει η Γαλλία, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα τη Σουηδία. Σε περίπτωση νίκης, οι Γάλλοι θα βρουν στους «8» τους Ιταλούς, αντίπαλο που προτιμούν σε σχέση με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Ισπανούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απέναντι στην αδιάφορη Σουηδία, η Γαλλία έχει τον πρώτο λόγο και η νίκη της, που έχει απόδοση 1.55, δύσκολα θα σπάσει.

Ακόμα και η ισοπαλία στέλνει τους Γάλλους απέναντι στην Ισπανία, αν υπάρξει νικητής στο ματς ανάμεσα στην Ουκρανία και την Αγγλία. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Λοράν Μπλαν έχει ήδη περάσει στους «8», απλώς σήμερα θα αγωνιστεί για να καταλάβει την πρώτη θέση του 4ου ομίλου.

Στο δεύτερο παιχνίδι, η Αγγλία θα αντιμετωπίσει τη συνδιοργανώτρια Ουκρανία, με στόχο να την αποκλείσει και να περάσει εκείνη στους «8». Οι Άγγλοι, που θα έχουν στη σύνθεσή τους τον Γουέιν Ρούνεϊ θα αγωνιστούν για δύο αποτελέσματα, καθώς ακόμα και με «Χ» θα πανηγυρίσουν την πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, οι Ουκρανοί θέλουν μόνο νίκη. Αμφίβολος για την ομάδα του Μπλαχίν είναι ο Αντρέι Σεφτσένκο. Αν ο φορ των Ουκρανών δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε οι γηπεδούχοι θα χάσουν πολύ από τη δύναμή τους στη γραμμή κρούσης.

Η άποψή μου είναι ότι εύκολα ή δύσκολα οι Άγγλοι θα πάρουν τη νίκη και πιστεύω ότι θα πετύχει γκολ ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Έχουμε λοιπόν:

122 Αγγλία – Ουκρανία 1 (1.95) ρίσκο: πρώτο γκολ ο Ρούνεϊ: (4.50)
123 Σουηδία – Γαλλία 2 (1.55)

Συνολική απόδοση: 3.02

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης