Φτάσαμε στους ημιτελικούς του Euro, στους οποίους μάλλον βρίσκονται οι κορυφαίες ομάδες της Ηπείρου, με βάση την απόδοσή τους μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις, η Ισπανία και η Γερμανία προβάλλουν ως τα φαβορί για την πρόκριση στον τελικό.

Πράγματι, η σταθερότητα, η ποιότητα και η ευκολία στο σκοράρισμα για τους κατόχους του τροπαίου Ισπανούς τούς καθιστούν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Πορτογαλία, της οποίας όμως η απόδοση εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από τα… κέφια του Ρονάλντο. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, αλλά… οι Ισπανοί θα κερδίσουν και το 1.80 της απόδοσης κρίνεται ικανοποιητικό για ποντάρισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε εξίσου καλή κατάσταση βρίσκεται και η Γερμανία, η οποία «διψά» για τον πρώτο της τίτλο μετά το 1996. Οι Ιταλοί αναμένεται να εμφανιστούν… κουρασμένοι μετά την υπερπροσπάθεια με την Αγγλία στον προημιτελικό και, αν και είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα, αν πιάσουν απόδοση, θα εμπιστευτούμε τα «πάντσερ» που εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να «ξεκλειδώσουν» την ιταλική άμυνα…

128. ΙΣΠΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1 (1.80)
129. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ 1 (1.75)

Απόδοση: 3,15

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης