Οι Γερμανοί πανηγυρίζουν. Η «Bild» γιορτάζει την πρόκριση της εθνικής ομάδας της Γερμανίας στους «4» του Euro, μετά τη νίκη επί της Ελλάδας με 4-1 και γράφει.

«Tέσσερα συναρπαστικά γκολ. Ευχαριστούμε παιδιά. Τώρα είμαστε στον Η-Μ-Ι-Τ-Ε-Λ-Ι-Κ-Ο!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του το γερμανικό Kicker γράφει: «Η εθνική Γερμανίας είναι στα ημιτελικά του Euro 2012! Η ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ κυριάρχησε απέναντι στην Ελλάδα και επικράτησε δίκαια με 4-2. Ήταν η 15η σερί νίκη της γερμανικής ομάδας, η οποία βρήκε τη φόρμα της μετά την προσωρινή ισοφάριση του Σαμαρά και στη συνέχεια πετούσε φωτιές».

Το Sport1.de αναφέρει: «Η Γερμανία νίκησε 4-1 την Ελλάδα (σ.σ. αυτό ήταν το σκορ που έγραφε η ιστοσελίδα αμέσως μετά το τέλος του ματς). Με μία θαυμάσια εμφάνιση, η εθνική ομάδα έφτασε στα ημιτελικά του Euro».

Τα υπόλοιπα μέσα: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Gazzetta dello Sport (Ιταλία): «Καρέ που φοβίζει η Γερμανία, πέταξε έξω την Ελλάδα. Το ματς τελείωσε 4-2 για τους Γερμανούς, που τώρα περιμένουν το νικητή του Ιταλία-Αγγλία. Γκολ για Λαμ, ισοφάριση για Σαμαρά πριν τα τέρματα των Κεντίρα, Κλόζε και Ρόις. Στο τέλος, άνευ σημασίας πέναλτι του Σαλπιγγίδη».

Equipe (Γαλλία):
«Η Γερμανία κυριάρχησε 4-2 της Ελλάδας και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Ισοφαρίστηκε μετά το τέρμα του Λαμ, αλλά μετά σημείωσε 3 γκολ σε ένα τέταρτο αφήνοντας άναυδους τους Έλληνες».

Marca (Ισπανία): «Η Γερμανία δεν λάθεψε και ξεπέρασε το εμπόδιο της Ελλάδας για να προκριθεί στα ημιτελικά. Η αξιοπιστία των Γερμανών αποτέλεσε το νέο στοιχείο στην υποψηφιότητά τους για την κατάκτηση του τροπαίου, η οποία ενισχύθηκε, παρά την απουσία ορισμένων βασικών παικτών, μετά από έναν ελληνικό συνδυασμό που έπληξε τη γερμανική ισχύ».

As (Ισπανία):
«Η Γερμανία επιβλήθηκε της Ελλάδας, της οποίας η ισοφάριση στην αρχή του 2ου μέρους ήταν απλά ένας αντικατοπτρισμός. Τα τέρματα των Κεντίρα, Λαμ, Κλόζε και Ρόις έκαναν τη δουλειά και σφράγισαν το εισιτήριο για τα ημιτελικά».

A Bola (Πορτογαλία):
«Η Γερμανία κέρδισε καθαρά 4-2 την Ελλάδα και πέρασε στα ημιτελικά του Euro 2012. Η γερμανική ομάδα μπορούσε να φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερο θρίαμβο, με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Fanatik (Τουρκία):
«Η Γερμανία του Μεσούτ (σ.σ. εννοεί τον Οζίλ) νίκησε στον προημιτελικό του Euro 2012 την Ελλάδα με 4-2 και πέρασε στην επόμενη φάση. Οι Λαμ, Κεντίρα, Κλόζε και Ρόις τα γερμανικά γκολ, οι Σαμαράς και Σαλπιγγίδης σκόραραν για την Ελλάδα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης