Νέο πριμ στην Εθνική μας ποδοσφαίρου υποσχέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος διεμήνυσε ότι προσφέρει 500.000 ευρώ στους Έλληνες διεθνείς, αν καταφέρουν να νικήσουν τη Γερμανία, στον αποψινό μεταξύ τους αγώνα, για τα προημιτελικά του Euro 2012.

«Αγωνιούμε για κάθε εξέλιξη στην Ελλάδα και θέλουμε να βοηθήσουμε. Χαιρόμαστε, που υπάρχει κυβέρνηση και θα παρακολουθήσουμε τον αποψινό αγώνα με καλύτερη διάθεση. Είχα προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ στις εθνικές ομάδες Ρωσίας και Ελλάδας, εάν κάποια κατάφερνε να προκριθεί στον τελικό του Euro 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα που δεν συνεχίζει η Ρωσία, δεν μπορούμε άλλο να περιμένουμε, γι’ αυτό και προσφέρω ως προκαταβολή 500.000 ευρώ στην εθνική ομάδα για την πρόκριση στον αποψινό κρίσιμο αγώνα», δήλωσε ο ομογενής επιχειρηματίας στο ΑΜΠΕ.

Ο επικεφαλής της 5ης Περιφέρειας του ΣΑΕ, που επικοινώνησε με το ΑΜΠΕ από την «έδρα» του, το Ροστόφ στον Δον, πρόσθεσε ότι οι Έλληνες από ολόκληρη τη Ρωσία και την πρώην ΕΣΣΔ, μαζί με φίλους τους από όλα τα έθνη της Ρωσίας θα παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα για να υποστηρίξουν την εθνική Ελλάδας και να μοιραστούν μαζί τους την τεράστια χαρά της πρόκρισης.

«Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε, μαζί με τη Ρωσία ακόμη περισσότερα», πρόσθεσε ο Ιβάν Σαββίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε μπλέξιμο σε ό,τι αφορά το πριμ του 1 εκατ. ευρώ που υποσχέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης τόσο στους διεθνείς της Ελλάδας όσο και σε εκείνους της Ρωσίας.

Μάλιστα ο ομογενής επιχειρηματίες προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση σε ρωσική ιστοσελίδα, αναφέροντας ότι το εν λόγω πριμ ισχύει μόνο σε περίπτωση που κάποια από τις δύο φτάσει μέχρι τον τελικό.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης