«Προχωράμε και συνεχίζουμε», δήλωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος μετά την ήττα της Εθνικής μας από τη Γερμανία. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έδωσε συγχαρητήρια στους Έλληνες διεθνείς για την πορεία στο Euro 201 και τόνισε ότι στόχος είναι η πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014.

«Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Η Γερμανία ήταν καλύτερη ομάδα. Δεν αξίζαμε το τόσο βαρύ σκορ. Και πάλι αυτό που έγινε, έγινε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια για αυτή την πορεία. Φτάσαμε στους «8» και πολλές μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου δεν έφτασαν εδώ. Είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει στα αποδυτήρια των παικτών. Τα παιδιά είναι πολύ στεναχωρημένα και είναι μία γροθιά. Υπήρξαν και δύο ανακοινώσεις», είπε και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προχωράμε, συνεχίζουμε! Τον Αύγουστο παίζουμε φιλικό και τον Σεπτέμβριο ξεκινάμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τα περισσότερα παιδιά είναι ενεργά μέλη της ομάδας και με την προσθήκη νέων ποδοσφαιριστών πιστεύω θα δώσουμε νέες χαρές στους Έλληνες. Σε όλες τις δηλώσεις μου, έχουμε πει να περάσουμε τον πρώτο γύρο. Από εκεί και πέρα έχει να κάνει και με τον ποιον παίξαμε.

Το ποδόσφαιρο παίζεται από δύο ομάδες. Δεν θέλω να δικαιολογήσω κάτι. Είδατε τις απουσίες που είχαμε, όπως ήταν αυτή του Αβραάμ και του Καραγκούνη. Ήμασταν λίγο άτυχοι. Η Γερμανία ήταν καλύτερη. Εγώ κρατάω την πορεία που είμαστε στους «8» της Ευρώπης. Νομίζω ξαναφέραμε την εθνική στις καρδιές των Ελλήνων», είπε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ελλάδας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης