Την πεποίθησή του ότι ήταν επιτυχημένη η παρουσία της Ουκρανίας στο Euro 2012 εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αντρέι Σεφτσένκο.

«Τo Euro 2012 ήταν οπωσδήποτε επιτυχημένο για την εθνική ομάδα της Ουκρανίας. Ήταν η πρώτη διοργάνωση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που συμμετείχαμε και σε συνδυασμό με την πρώτη μας νίκη απέναντι στην Σουηδία, καταφέραμε κάτι πολύ σημαντικό παρά τον αποκλεισμό μας στα προημιτελικά» τόνισε ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μεγάλη χαρά που πήραν οι Ουκρανοί φίλαθλοι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χαρίσαμε σε 48 εκατομμύρια συμπατριώτες μας ένα συναίσθημα που δεν είχαν ξανανιώσει στο παρελθόν. Ήταν κάτι καινούριο για αυτούς, κάτι εξωπραγματικό. Θα την χαρακτήριζα ιστορική στιγμή».

Καταλήγοντας ο «Σέβα» μίλησε και για την σημασία που είχαν για τον ίδιο τα δύο γκολ που πέτυχε στο νικηφόρο ματς απέναντι στην Σουηδία. «Η αναμέτρηση εναντίον των Σουηδών ήταν κάτι παραπάνω από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Σήμαινε πολλά αυτό το παιχνίδι για όλη την χώρα. Μπορεί τα δύο γκολ που πέτυχα να μην ‘ήταν τα σημαντικότερα που έχω πετύχει στην καριέρα μου αλλά πρόκειται σίγουρα για δύο γκολ που σημαίνουν πάρα πολλά πράγματα για εμένα» επισήμανε.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης