Ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, είναι αισιόδοξος ότι ο (τραυματίας) μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάρκο Βεράτι, θα είναι διαθέσιμος για το EURO 2020, αλλά προειδοποίησε πως ο Στέφανο Σένσι της Ίντερ μπορεί να χάσει τη διοργάνωση.

Αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στην 33μελή προεπιλογή της «σκουάντρα ατζούρα» για το τουρνουά, προτού τραυματιστούν στο τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Παρί ανακοίνωσε στις 11 Μαΐου ότι ο Βεράτι αναμενόταν να μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες, λόγω προβλήματος στο γόνατο, ενώ ο Σένσι τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή στο μηρό, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος των «νερατζούρι» για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Προς το τέλος της σεζόν στη Serie A τραυματίστηκε και ο Λορέντζο Πελεγκρίνι της Ρόμα, αλλά σημειώνει καλή πρόοδο στην αποθεραπεία του.

«Το ιατρικό επιτελείο φροντίζει τους τραυματίες. Ο Πελεγκρίνι βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ο Βεράτι αναρρώνει πιο γρήγορα από το αναμενόμενο και θα αξιολογήσουμε την κατάσταση του Σένσι μέσα στις επόμενες ημέρες» δήλωσε ο Μαντσίνι σε συνέντευξη Τύπου και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω ότι ο Βεράτι μπορεί να τα καταφέρει, έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο μέσα στο τελευταίο δεκαπενθήματος.

Ο Σένσι με ανησυχεί λίγο. Αυτές οι ημέρες προπόνησης είναι σημαντικές για να μας επιτρέψουν να κρίνουμε τη σωματική κατάσταση των παικτών. Ελπίζουμε να πάρουμε τους καλύτερους 26 παίκτες στο EURO και ειδικά αυτούς, οι οποίοι είναι έτοιμοι και σε φόρμα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης