Η 1η αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και από σήμερα ξεκινάει η 2η με κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικά στοιχήματα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μεταξύ των οποίων και τα ακόλουθα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 • Αριθμός αγώνων όπου το αποτέλεσμα θα είναι Under 2,5 γκολ για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων
 • Εύρος συνολικών γκολ διοργάνωσης
 • Συνολικά γκολ διοργάνωσης
 • Συνολικά αυτογκόλ Διοργάνωσης
 • Εύρος κόκκινων καρτών διοργάνωσης
 • Συνολικοί αγώνες διοργάνωσης με παράταση
 • Συνολικοί αγώνες διοργάνωσης που θα κριθούν στην διαδικασία των πέναλτι

Περισσότερες από 600 αγορές για κάθε παιχνίδι στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκινάει στις 16:00 με τον αγώνα Κροατία-Αλβανία. Στις 19:00 γίνεται η σέντρα με το παιχνίδι Γερμανία-Ουγγαρία και η βραδιά κλείνει στις 22:00 με την αναμέτρηση Σκωτία-Ελβετία.

Περισσότερες από 600 αγορές έχει το Πάμε Στοίχημα για τα σημερινά παιχνίδια του Ευρωπαϊκού, καθώς και πλήθος Bet Builder Ready επιλογών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσφέρει και τις ακόλουθες προωθητικές ενέργειες* για να ζήσεις αυτό το Ευρωπαϊκό καλύτερα από ποτέ:

 • Boost Νίκης
 • Σκορ 3
 • Στο Παρά 1
 • Επιστροφή Στοιχήματος

Καθημερινά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και στοιχηματικές επιλογές με ενισχυμένες αποδόσεις* σε όλους τους αγώνες του Ευρωπαϊκού.

Football Party με καθημερινές προσφορές από το ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις*

Το Ευρωπαϊκό συνεχίζεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ, με καθημερινές προσφορές* από το ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις στο opapstore app. Με το Πάμε Στοίχημα σε ρόλο οικοδεσπότη, οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ ζουν μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία, γεμάτη συγκινήσεις και ατέλειωτη δράση.

Στο Ευρωπαϊκό, όσοι έχουν την εφαρμογή στο κινητό τους, μπορούν να ξεκλειδώνουν τις καθημερινές αποστολές του προγράμματος πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», όπου τους περιμένουν αποστολές, εκπλήξεις και δώρα*.

Το Football Party του ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις (ημερολόγιο προσφορών & αποστολών) έρχεται μέσω του opapstore app και αλλάζει τον τρόπο διασκέδασης στα καταστήματα ΟΠΑΠ, με τους χρήστες της εφαρμογής να απολαμβάνουν τα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού με ατελείωτη δράση και επιβράβευση.

Περισσότερες πληροφορίες για το Football Party του ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις (το ημερολόγιο καθημερινών προσφορών) μπορείτε να βρείτε μέσα από το opapstore app ή σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

Όλη η δράση του Ευρωπαϊκού στην ειδική ενότητα στο Opapstore app

Τα πάντα για το Ευρωπαϊκό θα τα βρείτε στην νέα ειδική ενότητα από το Πάμε Στοίχημα μέσω του opapstore app.

Όλοι οι αγώνες, ειδικά στοιχήματα, μακροχρόνιες αγορές και όλα τα στατιστικά για το Ευρωπαϊκό στη νέα ειδική ενότητα στο opapstore app.​

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης