Κερδίστε δωρεάν γεύμα στο «Μάνας κουζίνα – κουζίνα»

Κερδίστε δωρεάν γεύμα στο «Μάνας κουζίνα – κουζίνα»
Οι τέσσερις αναγνώστες που θα γράψουν το πιο... πεινασμένο σχόλιο στη σελίδα μας στο facebook θα κερδίσουν δωρεάν γεύμα για δύο άτομα, στο παραδοσιακό μαγειρείο «Μάνας κουζίνα – κουζίνα», στο κέντρο της Αθήνας, για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί (27/09-28/09). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν σήμερα το βράδυ στην ιστοσελίδα μας.

Λίγα λόγια για το «Μάνας κουζίνα – κουζίνα»...

Είναι παραδοσιακό μαγειρείο ελληνικής – μεσογειακής διατροφής και ελληνικών προϊόντων τροφίμων και ποτών αποκλειστικά.

Επενδύει στο ελληνικό προϊόν, στην τοπική παραδοσιακή κουζίνα, στους μικρούς παραγωγούς, στην ελληνική μεταποίηση και στην οικοτεχνία και προσφέρεται μαγειρευτό φαγητό ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας που μαγειρεύονται επί τόπου από επιλεγμένες, αγνές, αποκλειστικά ελληνικές πρώτες ύλες, μικρών ή μεγάλων Ελλήνων παραγωγών.

Τα πιάτα προέρχονται από παραδοσιακές συνταγές από όλη την Ελλάδα και περιλαμβάνουν γνωστά, απλά και καθημερινά φαγητά έως και τοπικά, ιδιαίτερα ή ασυνήθιστα φαγητά και ποτά.

Το «Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα» βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αιόλου 27Α, στην πλατεία της Άγιας Ειρήνης, ακριβώς απέναντι από την ομώνυμη εκκλησία. Η απόσταση από το σταθμό του μετρό «Μοναστηράκι» είναι ακριβώς ένα λεπτό.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014, 17:12