Απόψε στις 20:30 κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο Mamma Mia στο Θέατρο Badminton. Το αυθεντικό μιούζικαλ με τα αφηγηματικά τραγούδια των ABBA ήρθε απ το Broadway στην Αθήνα για λίγες παραστάσεις.

Το διασημότερο και διασκεδαστικότερο μιούζικαλ, το παγκόσμιο φαινόμενο που μετά το Λονδίνο κατέκτησε το Broadway και στη συνέχεια όλο τον κόσμο, στο θέατρο Badminton από 5 – 15 Νοεμβρίου, για λίγες μόνο παραστάσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα από 60 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, έχουν λατρέψει τους χαρακτήρες, την ιστορία και βέβαια τη μουσική του MAMMA MIA! αναδεικνύοντάς το στο πιο διασκεδαστικό μιούζικαλ όλων των εποχών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηλιόλουστη, χαρούμενη ιστορία που έπλασε η συγγραφέας Catherine Johnson εκτυλίσσεται σ’ ένα παραδεισένιο ελληνικό νησί. Την παραμονή του γάμου της, μια κόρη αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητα του πατέρα της, και η αναζήτησή της έχει ως αποτέλεσμα να φέρει πίσω στο νησί που επισκέφτηκαν πριν 20 χρόνια, τρεις άντρες από το παρελθόν της μητέρας της, τους τρεις πιθανούς μπαμπάδες της.

Τα διαχρονικά, αφηγηματικά τραγούδια των ABBA που αποτέλεσαν τον καμβά της ιστορίας (Mamma Mia, Dancing Queen, Take A Chance On Me, Money Money Money, The Winner Takes It All, Gimme! Gimme! Gimme!, Super Trouper, Knowing Me Knowing You, SOS, The Name Of The Game, κ.ά.), δένουν άρρηκτα με την υπόθεση, δημιουργώντας μία σαγηνευτική ιστορία αγάπης, έρωτα, χαράς, γέλιου, φιλίας, που ξεσηκώνει τους θεατές σε όλο τον κόσμο, χαρίζοντάς τους «τη διασκέδαση της ζωής τους!»


Κάθε βράδυ το κοινό ζει τη μαγεία και το απόλυτο πάρτι!

Δείτε το βίντεο

Εισιτήρια:
www.abcd.gr | www.viva.gr | 210-8840600 |
καταστήματα Public, Media Markt, Ianos, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Reload

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης