Όταν ο σεναριογράφος του θρυλικού «Ρόκι» και τιτάνας της κινηματογραφικής δράσης Σιλβέστερ Σταλόνε γράφει μια ιστορία αδρεναλίνης κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των Τζέισον Στέιθαμ, Τζέιμς Φράνκο και Γουινόνα Ράιντερ, τότε μπορούμε χωρίς καμία αμφιβολία να μιλάμε για μια από τις πιο εκρηκτικές περιπέτειες της σεζόν.

Ο Φιλ Μπρόουκερ (Τζέισον Στέιθαμ) είναι ένας οικογενειάρχης, πρώην πράκτορας του σκληρού σώματος της δίωξης ναρκωτικών. Μαζί με την κόρη του – και προκειμένου να καταφέρει να ζήσει μια γαλήνια ζωή και να αφήσει πίσω, μια για πάντα, το μπερδεμένο του παρελθόν – ο Φιλ αποφασίζει να μετακομίσει σε μια φαινομενικά ήσυχη περιοχή της αμερικανικής υπαίθρου. Η νέα ζωή του πρώην πράκτορα δείχνει, μέρα με τη μέρα, να παίρνει όλο και πιο άγρια τροπή, μέχρι τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι η πλαστική γαλήνη της επαρχιακής πόλης κρύβει κάτω από το λεπτό της κάλυμμα το αληθινό πρόσωπο ενός ανήμερου κτήνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ακραία επικίνδυνη ομάδα του υποκόσμου, πουλώντας επικίνδυνα νταηλίκια και ανεξέλεγκτη βία, λυμαίνεται τη μικρή επαρχιακή τους πόλη διακινώντας τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών. Η μοίρα φέρνει τον Μπρόουκερ στο διάβα τους, μέσα από τη μεγαλειώδη μορφή ενός ψυχασθενούς μεγαλέμπορου ναρκωτικών, ο οποίος εμφανίζεται ξαφνικά στο προσκήνιο. Ο ημιπαράφρων βαρόνος Γκέιτορ Μποντάιν είναι αυτός που καταφέρνει να ξανασπρώξει τον Μπρόουκερ στην καρδιά του κυκλώνα, στη μέση μιας επικίνδυνης περιπέτειας, σαν αυτές που από καιρό πάλευε να αποφύγει. Μην έχοντας τη δυνατότητα εναλλακτικής, ο πρώην πράκτορας της δίωξης ναρκωτικών και νυν φιλήσυχος οικογενειάρχης, προκειμένου να καταφέρει να σώσει την οικογένειά του, αναγκάζεται να πάρει την κατάσταση πάνω του. Κι όταν ο Τζέισον Στέιθαμ αποφασίζει πως έχει έρθει η στιγμή να λερώσει τα χέρια του, τότε είναι σαφές πως κάποιος θα βιώσει άμεσα τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης