Έναρξη γυρισμάτων για την ελληνική κωμωδία «Απόψε Τρώμε στης Ιοκάστης»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014, 03:36
Έναρξη γυρισμάτων για την ελληνική κωμωδία «Απόψε Τρώμε στης Ιοκάστης»
Πείνασε κανείς;.. Η πιο σπαρταριστή θεατρική επιτυχία, έρχεται στον κινηματογράφο!

H Odeon συγκεντρώνει τα πιο «νόστιμα» κινηματογραφικά υλικά, και σε συνεργασία με τους αγαπημένους της καλλιτεχνικούς φίλους και συνεργάτες μπαίνει στη σινε-κουζίνα της και προετοιμάζει ένα γεύμα που θα μας μείνει αξέχαστο. Αυτή τη φορά σε μια θεότρελη κωμωδία καταστάσεων, που δε φοβάται να σκιαγραφήσει τις πιο αστείες καθημερινές μας τρέλες, ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, γνωστός για τις ταινίες “Σούλα Έλα Ξανά” (2009) και “Μόλις Χώρισα" (2007), αναλαμβάνει να βάλει σε σειρά την πιο απρόβλεπτη κινηματογραφική οικογένεια!

Η ταινία «Απόψε Τρώμε Στης Ιοκάστης», τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν ήδη και αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου, είναι βασισμένη στο ομώνυμο, επιτυχημένο, θεατρικό έργο του Άκη Δήμου. Η θεατρική της απόδοση αποθεώθηκε στο θεατρικό σανίδι, όταν το 2008 ανέλαβε να τη σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Φασουλής, με τη Σοφία Φιλιππίδου, τη Γιούλικα Σκαφιδά, τον Πυγμαλίονα Δαδακαρίδη, τη Νάντια Κοντογιώργη και τον Πάυλο Ορκόπουλο, σατιρίζοντας, χωρίς φόβο και πάθος, την αλλοπρόσαλλη γοητεία της σουρεάλ ελληνικής οικογένειας.  

Ρένια Λουιζίδου, Τάκης Σπυριδάκης, Πάυλος Ορκόπουλος, Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Κλέλια Ρένεση, Δημήτρης Μακαλιάς, Μαρία Γεωργιάδου, Μπέτυ Μαγγίρα, Σάββας Πούμπουρας

Πηγή: filmbulletin.gr
Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014, 03:36