«Η Διάσωση»: Κάποιοι έμειναν για 10 ημέρες στην απομόνωση...

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015, 05:14
«Η Διάσωση»: Κάποιοι έμειναν για 10 ημέρες στην απομόνωση...
Λίγο πριν την αποστολή τους στον Άρη, τα μέλη του πληρώματος ARES III υποβάλλονται σε ένα έντονο ψυχολογικό τεστ. Αμέσως μετά την έντονη δοκιμασία, ο Ματ Ντέιμον και το πλήρωμά του συναντούν έναν έμπειρο ψυχολόγο της NASA. Δείτε τι του λένε:Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι (Ματ Ντέιμον) θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα. Αλλά ο Γουάτνι είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Έχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέπει να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα, την ευφυΐα και το κουράγιο του για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός.

Εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, η NASA και μία ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον «Αρειανό», ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδιάζουν μία τολμηρή, αν όχι αδύνατη, επιχείρηση διάσωσης. Καθώς αυτές οι ιστορίες γενναιότητας εξελίσσονται, ο κόσμος ενώνεται για να υποστηρίξει την προσπάθεια επιστροφής του Γουάτνι.

Βασισμένο στο μπεστ-σέλερ μυθιστόρημα και με τις σκηνοθετικές οδηγίες του σπουδαίου σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, «Η Διάσωση» έχει ένα λαμπερό καστ που συμπεριλαμβάνει τους Τζέσικα Τσαστέιν, Κρίστεν Ουίγκ, Κέιτ Μάρα, Μάικλ Πένια, Τζεφ Ντάνιελς, Τσιουέτελ Ετζίοφορ, και Ντόναλντ Γκλόβερ.

Επιμέλεια
: Νικόλας Αρώνης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015, 05:14