Το θέατρο «Eliart» παρουσιάζει το Δεκέμβριο το συγκρότημα «Jazz It Up» για δύο διαδοχικές Κυριακές 6/12 και 13/12 σε ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό και πολύ ενδιαφέρον live πρόγραμμα με γνωστά και αγαπημένα standards αλλά και πειραγμένες ποπ και ροκ επιτυχίες.

Τα μέλη των Jazz It Up, στην προσπάθειά τους να γεφυρώσουν τα προσωπικά τους γούστα, συνένωσαν με μεράκι πολλά μουσικά είδη. Έτσι, ο Thelonious Monk συνάντησε την funk του Maceo Parker, ο Sting ήρθε σε επαφή με τη μουσική της Νέας Ορλεάνης και ο Stevie Wonder βρέθηκε να αυτοσχεδιάζει δίπλα στην Aretha Franklin. Πέρα από το swing και τα Jazz Standards, τα clave της Latin, τα ρυθμικά μοτίβα της funk και της soul, τις jazz μπαλάντες και τις καθαρές συγχορδίες της Rock, το αυτοσχεδιαστικό ρυάκι που ρέει μέσα από τη μουσική τους, απαλύνει κάθε διαφορά και αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η μουσική είναι μία.Ένα Jazz σχήμα που δεν πρέπει να χάσετε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Oι Jazz It Up αποτελούνται από τους:

Bανέσσα Πεντογάλου(φωνή)
Τόλη Μετζηδάκη (ηλ.μπάσο)
Βαγγέλη Μουλακάκη (τύμπανα)
Δημήτρη Φαρή (πιάνο- σαξόφωνο)
Αποστόλη Κυριάκο (ηλ. Κιθάρα)
Demo @ Soundcloud:https://soundcloud.com/jazzitup-gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παραστάσεις:
Κυριακή 6 και Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Ώρα Έναρξης: 10.00 μ.μ.
Κρατήσεις εισιτηρίων: 210 3477677
Τιμή κατ’άτομο: 7 ευρώ
Θέατρο Eliart
Κωνσταντινουπόλεως 127 Βοτανικός
Τηλ.: 210 3477677



Λίγα λόγια για το συγκρότημα:

Oι Jazz it Up σχηματίστηκαν το 2014 από τους Βανέσσα Πεντογάλου (φωνή), Τόλη Μετζηδάκη (ηλ.μπάσο) και Βαγγέλη Μουλακάκη (τύμπανα). Μερικούς μήνες αργότερα, στην παρέα προστέθηκαν ο Δημήτρης Φαρής στο πιάνο και σαξόφωνο και ο Αποστόλης Κυριάκος στην ηλεκτρική κιθάρα.
Όλα τα μέλη του σχήματος είναι επαγγελματίες μουσικοί που δραστηριοποιούνται τα τελευταία 15 χρόνια στην Αθήνα και έχουν συνεργαστεί σαν session μουσικοί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες από όλο σχεδόν το φάσμα της μουσικής.Το κίνητρο για τη δημιουργία αυτού του σχήματος, ήταν η αγάπη των μελών του για την Jazz αλλά και την αυτοσχεδιαστική δυνατότητα που δίνεται μέσα από αυτή την μουσική για την προσέγγιση πολλών άλλων μουσικών ειδών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης