Μια χειμωνιάτικη ιστορία

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014, 17:48
Μια χειμωνιάτικη ιστορία
Στους κινηματογράφους από τις 13.02.14 από τη Village

Δεν είναι πραγματική ιστορία. Είναι ρομαντική ιστορία.

Με φόντο τη μυθική Νέα Υόρκη και με διάρκεια περισσότερη από έναν αιώνα, η ταινία ‘’ΜΙΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ’’ πρόκειται για μια ρομαντική περιπέτεια φαντασίας που μας μιλά για θαύματα, ανεκπλήρωτες αγάπες και την αιώνια μάχη μεταξύ του καλού και του κακού.

Μια ταινία ιδανική για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην οποία πρωταγωνιστούν ο γοητευτικός Κόλιν Φάρελ (‘’Total Recall’’), η Τζέσικα Μπράουν Φίντλει (‘’Downtown Abbey’’) και οι βραβευμένοι με Όσκαρ Τζένιφερ Κόνελι (‘’A Beautiful Mind’’), Ουίλιαμ Χάρτ (“Kiss of the Spider Woman”), Εύα Μαρί Σέιντ (“On the Waterfront”), Ράσελ Κρόου (“Gladiator”).

Η ταινία ‘’ΜΙΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ’’ σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του βραβευμένου με Όσκαρ σεναριογράφου Ακίβα Γκόλντσμαν (‘’A Beautiful Mind’’), ο οποίος έγραψε και το σενάριο της ταινίας, το οποίο είναι βασισμένο στο διάσημο μυθιστόρημα του Mark Helprin.

Πρόκειται για μια διαχρονική ιστορία αγάπης που μας ταξιδεύει σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους (το 1916 και σήμερα).Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου…πιστέψτε στα θαύματα!
Σκηνοθεσία: Ακίβα Γκόλντσμαν
Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φάρελ, Τζέσικα Μπράουν Φίντλει, Τζένιφερ Κόνελι, Ουίλιαμ Χάρτ, Εύα Μαρί Σέιντ, Ράσελ Κρόου, Ρίπλευ Σόμπο, Μακέιλα Τουίγκς

Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014, 18:30