Στις 19.00 την Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, οι κινηματογραφόφιλοι μπορούν να δουν το δεύτερο vlog από το πλατό του SPECTRE στο www.007.com. Εστιάζοντας στον σκηνοθέτη Sam Mendes, τα πλάνα από τα γυρίσματα περιλαμβάνουν τον Daniel Craig ως James Bond 007, καθώς και άλλα μέλη του καστ όπως τους Ralph Fiennes, Naomie Harris, και Ben Whishaw.

Ο σκηνοθέτης, Sam Mendes λέει, “Οι λόγοι που κάνω τη δεύτερη Bond ταινία είναι ίδιοι με τους λόγους που θα έκανα οποιαδήποτε ταινία για να είμαι ειλικρινής, και έχουν να κάνουν καθαρά με την ιστορία. Και σ’ αυτή την περίπτωση, με το Spectre, έχουμε μία ταινία που βασίζεται αποκλειστικά στον Bond, ο οποίος βρίσκεται σε αποστολή από την πρώτη στιγμή.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, πραγματεύεται το «αν πρέπει ή όχι να ακολουθήσει ο Bond τη ζωή που έκανε πάντα, για το αν μετράει σ’ αυτό που κάνει και αν θα συνεχίσει ή όχι. Εσείς θα πρέπει να έρθετε να δείτε την ταινία για να το ανακαλύψετε.»

Σύνοψη:

Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Bond τον οδηγεί να αποκαλύψει μία εγκληματική οργάνωση. Όσο o M μάχεται πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Bond ξεφλουδίζει τα στρώματα της διαφθοράς για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια πίσω από το Spectre.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το SPECTRE κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου 2015

Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης