Προσκλήσεις για το πολυαναμενόμενο 14ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος προσφέρει το F2G Cinema | Πρεμιέρες για όλους.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να κερδίσουν 4πλες προσκλήσεις για την τελετή έναρξης, λήξης και για όλες τις υπόλοιπες προβολές που θα πραγματοποιηθούν από 04 μέχρι 10 Απριλίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο σινεμά ΔΑΝΑΟΣ και στο auditorium Theo Angelopoulos του Γαλλικού Ινστιτούτου, χρειάζεται να μπουν στο www.F2G.gr και αν δεν το έχουν ήδη κάνει, να εγγραφούν στο Μy F2G για ενημέρωση υπολοίπου χρόνου ομιλίας, τελευταία νέα σχετικά με το F2G, προσφορές και διαγωνισμούς. Στη συνέχεια ενεργοποιούν ένα από τα online πακέτα χρόνου ομιλίας, sms, internet ή ομιλίας σε χώρες του εξωτερικού και λαμβάνουν μέρος αυτόματα στην κλήρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 09/04/2013. Για να λάβετε μέρος: http://www.wind.com.gr/gr/f2g/f2g-diagonismoi/diagonismos-french-festival

Δείτε το πρόγραμμα ταινιών: http://www.festivalfilmfrancophone.gr/

Το WIND F2G Cinema επιλέγει κάθε μήνα τις δημοφιλέστερες ταινίες και οργανώνει αποκλειστικές προβολές με δωρεάν προσκλήσεις για όλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης