Μιχάλης Τζουγανάκης… Eκεί που το πάθος συναντά τη δύναμη και τη δεξιοτεχνία, ξεκινά η ιδιαιτερότητα του τραγουδιστή και σολίστα του λαούτου…

Η αγάπη του κοινού ξεσηκώνει το πάθος και τη δύναμη του Μιχάλη, που ανταποδίδει μέσα από τη γλώσσα της μουσικής, μια και τη ροή του προγράμματος από κάποιο σημείο και μετά την καθορίζει η στιγμή…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρεις τέτοιες, απρόβλεπτες βραδιές θα μας χαρίσει ο μεγάλος δεξιοτέχνης στη σκηνή του Socialista. Για τρεις Πέμπτες το κέντρο της Αθήνας συναντιέται με την κρητική ψυχή σε εκρηκτικές στιγμές μέχρι το ξημέρωμα.

Γνωστός για την ιδιαίτερη αντιμετώπισή του στο κρητικό παραδοσιακό τραγούδι, το οποίο εμπλουτίζει με τις ερμηνείες του και σύγχρονους ήχους. Χωρίς να αλλοιώνει το παραδοσιακό στοιχείο, του προσδίδει μια αλλιώτικη μουσική διάσταση.

Στο Socialista, θα τον ακούσουμε με τον δικό του τρόπο ερμηνείας σε δικά του τραγούδια καθώς και σε άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών, πάντα με τον ιδιότυπο χαρακτήρα, τον σεβασμό και την ευγένεια που χαρακτηρίζουν τον σπουδαίο αυτό μουσικό και ερμηνευτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες

Πέμπτη 12, 19 & 26 Ιουλίου
Έναρξη: 22.00
Είσοδος ελεύθερη
Socialista, Τριπτολέμου 33, Γκάζι. Τηλ. 2103474733.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης