Από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, το απόλυτο νυχτερινό στέκι ανοίγει τις πόρτες του!
Για ένα χειμώνα αξέχαστο…. Μην λείψει κανείς!!!!!

ΜΑΡΙΑ ΕΓΓΛΕΖΟΥ
θΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eλ. Βενιζέλου 235, Ν. Σμύρνη
τηλ 210-9849101

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Μαρία Εγγλέζου.
Δυνατή λαϊκή φωνή, εντυπωσιακή παρουσία, με διαθεση και δυναμισμό. Απο μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική. Κατέχει πτυχία αρμονίας και δεν έχει σταματήσει μέχρι σήμερα τις μουσικές της σπουδές.
Αναμφισβήτα ήρθε για να μείνει και μας συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο, το 2010 κανει εντυπωσιακο δισκογραφικο ξεκινημα, με το τραγουδι «δε με ρωτησες ποτε»(σε μουσική και στίχους Βασίλη Καρρά ξεχωρίζει στα ραδιόφωνα ) μεσα απο την 1η δισκογραφικη δουλεια της με τίτλο«φύγε αν μπορείς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το 2007 μέχρι σήμερα, η Μαρία Εγγλέζου συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με τον Νίκο Κουρκούλη, τη Νατάσα Θεοδωρίδουκαι τον Χρήστο Δάντη μεσα απο αυτες τ συνεργασιες τ δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και το εύρος του ρεπερτορίου της.

Θοδωρής Φέρρης

Τα αμαρτωλά σου μάτια η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία του !!!
Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο έχει αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του, αφού ξεχώρισε από το πρώτο του album, αλλά και από τις εμφανίσεις του δίπλα σε καταξιωμένους λαϊκούς τραγουδιστές .όπως ο Γιάννης Πλούταρχος(ο οποίος τον στήριξε στα πρώτα του βήματα),o Βαλαντης, ο Νίκος Μακρόπουλος κ.α

Σπύρος Πανταζόπουλος
Ο Πατρινός τραγουδιστής αποτελεί έναν από τους πιο εξαίρετους ερμηνευτές της γενιάς του. Έγινε ευρέως γνωστός από την εκπομπή “Να η ευκαιρία”, όπου απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Ελένη Δήμου, και πολλοί άλλοι….

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης