Με μια θεαματική πρεμιέρα ξεκίνησε την Παρασκευή,30 Σεπτεμβρίου, ο Μάκης Δημάκης τις εμφανίσεις του στην αθηναϊκή νύχτα για πρώτη φορά.

Η πίστα του Βοτανικού είναι εκείνη που τον φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Αθήνα, και το βράδυ της πρεμιέρας στο νυχτερινό κέντρο επικράτησε το αδιαχώρητο. Το κοινό του αγαπημένου καλλιτέχνη κατέκλυσε από νωρίς το χώρο, προκειμένου να απολαύσει την πολυαναμενόμενη πρώτη εμφάνισή του στην πρωτεύουσα και όσοι έδωσαν το «παρών» σίγουρα έζησαν μια μοναδική βραδιά που θα θυμούνται για πολύ καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλαισιωμένος στην πίστα από την Πωλίνα Χριστοδούλου, αλλά και ένα ολόκληρο επιτελείο από νέους καλλιτέχνες, ο Μάκης Δημάκης παρουσίασε ένα πρόγραμμα, που φάνηκε από την πρώτη κιόλας βραδιά, πως θα κρατήσει τα ηνία στο χάρτη της διασκέδασης φέτος. Bοτανικός Δημάκης Τηλέφωνο Κρατήσεων
Ο Μάκης Δημάκης είναι ο επόμενος μεγάλος άρχοντας της νυχτερινής διασκέδασης, που θα μας χαρίσει έναν ανεπανάληπτο χειμώνα από τον Βοτανικό, βγάζοντας ασπροπρόσωπους του ιθύνοντες για την επιλογή τους αυτή.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το πρόγραμμά του ξεκίνησε πολύ δυναμικά με το κοινό να συμμετέχει ενεργά σε αυτό, μιας και η πίστα ήταν γεμάτη καθ’ όλη της διάρκεια της βραδιάς.

Ο νέος οικοδεσπότης του νυχτερινού κέντρου έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και προκάλεσε την απόλυτη φρενίτιδα στην αρένα, χαρίζοντας στους θαμώνες μια αξεπέραστη μουσική εμπειρία και δίνοντάς μας μια μικρή μόνο γεύση από την καταιγιστική συνέχεια που θα δούμε φέτος από αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης