Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
Εικονολήπτης: Παναγιώτης Σαγκούρης
Moντάζ: Γιώργος Κοντάρας

Ο Αντώνης των δρόμων έγινε… Αντώνης Φωτεινός. Η ψυχή του φωτίστηκε και ως εκ τούτου το όνομα που του δόθηκε, στην «αυγή» της επαγγελματικής του ενασχόλησης με το τραγούδι, πραγματικά του ταιριάζει… γάντι.


«Θα σε βοηθήσω τα όνειρά σου να τα κάνεις πραγματικότητα γιατί κι εγώ κάποτε ονειρευόμουνα όλα αυτά που κάνω» είχε δηλώσει ο Σταμάτης Γονίδης εκείνη την ημέρα και σε λιγότερο από μία εβδομάδα επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του μέχρι… κεραίας
Σε μόλις λίγα 24ωρα στη ζωή του ήρθαν τα πάνω-κάτω ή για να ακριβολογούμε τα… κάτω-πάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατί από τα στέκια της γειτονιάς του που τραγουδούσε, πλέον του γίνονται προτάσεις και τραγουδάει σε μαγαζιά, με τον ίδιο πάντως να μην ξεχνάει ότι ο… δρόμος τον ανέδειξε, υπογραμμίζοντας ότι αν παραστεί ανάγκη δεν θα είχε ενδοιασμό να γυρίσει εκεί για να βγάλει τα προς το ζην.

Πάντως προβλέπουμε ότι δύσκολα αυτό θα συμβεί, ήτοι να επιστρέψει στην παλιά του ζωή, καθώς πλέον έχουν ανοιχτεί γι’ αυτόν νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες.

Τις πύλες του μεγάλου του ονείρου άνοιξε ο Σταμάτης Γονίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δημοφιλής τραγουδιστής όπως ευαισθητοποιήθηκε από το κάλεσμα του zougla.gr και ήρθε στη συνέντευξη του Αντώνη, που μετατράπηκε σε μία άκρως συγκινητική έκπληξη γι’ αυτόν -δεδομένου ότι είδε με τα μάτια της ψυχής του το ίνδαλμά του- έτσι φρόντισε να κρατήσει και την υπόσχεσή του.
O Aντώνης Φωτεινός τη στιγμή που ηχογραφούσε το πρώτο του τραγούδι
«Θα σε βοηθήσω τα όνειρά σου να τα κάνεις πραγματικότητα γιατί κι εγώ κάποτε ονειρευόμουνα όλα αυτά που κάνω» είχε δηλώσει ο Σταμάτης Γονίδης εκείνη την ημέρα και σε λιγότερο από μία εβδομάδα επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του μέχρι… κεραίας.

Εκτός από τις συμβουλές και την ανείπωτη χαρά που έδωσε σε εκείνη τη συνάντησή μας στον Αντώνη, χωρίς να το σκεφτεί ούτε στιγμή του χάρισε το αγαπημένο του τραγούδι από το cd που πρόκειται να βγάλει.

«Πόλη έρημη» ονομάζεται. Η Κυριακή λοιπόν ήταν η μέρα που είχε προγραμματιστεί η συνάντηση του Αντώνη και του Σταμάτη Γονίδη στο στούντιο του τραγουδιστή, προκειμένου ο πρώτος να το ερμηνεύσει.

Φυσικά από εκεί δεν θα μπορούσε να λείπει η κάμερα του zougla.gr, η οποία σήμερα σας παρουσιάζει αποκλειστικά το νέο τραγούδι του Αντώνη Φωτεινού, που του το χάρισε ο λαϊκός ερμηνευτής, ο οποίος σημειωτέον έχει γράψει ο ίδιος τόσο τους στίχους όσο και τη μουσική του.

Άγχος, αγωνία για το αποτέλεσμα, ανυπομονησία και στο τέλος πολλή πολλή χαρά και υπερηφάνεια ήταν τα συναισθήμστα που κυριάρχησαν στις περίπου 3 ώρες που διήρκησε η ηχογράφηση.

Ο Αποστόλης Στίκας βλέπετε, ο ηχολήπτης που είχε αναλάβει αφιλοκερδώς να βοηθήσει στην ηχογράφηση του Ο εξαιρετικός ηχολήπτης, Αποστόλης Στίκας επί το έργονπρώτου τραγουδιού του Αντώνη, ήταν πολύ απαιτητικός.

 Έτσι εκεί που άκουγες την έκφραση «πολύ καλό» και έλεγες ότι πλέον ήταν έτοιμα για να απολαύσουμε ολόκληρο το τραγούδι ακουγόταν στη συνέχεια και το «πάμε όμως ακόμη μία φορά, μπορείς ακόμη καλύτερα» για να δώσει παράταση στην αγωνία.

Βλέποντας λοιπόν επτά ανθρώπους να κόβουν βόλτες, καπνίζοντας και περιμένοντας καρτερικά για να ακούσουν το τελικό αποτέλεσμα, αυτό το σκηνικό μας θύμισε κάτι από… αίθουσα αναμονής μαιευτηρίου.

Και εν μέρει είχαμε δίκιο, καθώς κάτι νέο γεννήθηκε: Ο Αντώνης Φωτεινός που άξιζε κάποια ημέρα να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Η μουσική «ανάστασή» του έγινε στα 33 του. Όσα δηλαδή και τα χρόνια του Χριστού στον οποίο πιστεύει πολύ.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε καρέ-καρέ την έκπληξη του zougla.gr στον Αντώνη και την πρώτη του συνάντηση με το ίνδαλμά του, Σταμάτη Γονίδη, ένα ραντεβού που συγκίνησε εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες μας και χρήστες του διαδικτύου…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης