Δύο τελευταία βράδια απομένουν πριν κλείσει το μεγάλο πάρτι της χρονιάς. Την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Απριλίου, η Άννα Βίσση και οι φίλοι της θα αποχαιρετήσουν τη σκηνή του REX με πάθος, ένταση και δυνατή ανοιξιάτικη ενέργεια.

Ελάτε να το ζήσετε μαζί μας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πρώτη του νύχτα, το show «ΔΩΔΕΚΑ» ενθουσίασε τον κόσμο της πόλης και γέμισε τις καρδιές όλων, που το κατέταξαν ως το νούμερο ένα hot spot στην αθηναϊκή διασκέδαση. Η Άννα Βίσση ανέτρεψε, όπως είχε υποσχεθεί, τις συνηθισμένες φόρμες των νυχτερινών προγραμμάτων με ένα non stop πάρτι πεντέμισι ωρών που τα είχε όλα. Μαζί της η πάντα δροσερή, θρυλική Μαίρη Λίντα με μαθήματα μάμπο στα 60’s του Χιώτη και οι Wedding Singers που απογείωσαν την κατάσταση με απρόβλεπτες διασκευές των 80’s και 90’s.

Τώρα, λίγο πριν φύγει για τη Θεσσαλονίκη, η Άννα βρίσκεται στο στούντιο και ολοκληρώνει τον καινούργιο της δίσκο με τον Νίκο Καρβέλα, ενώ δύο ολοκαίνουρια τραγούδια της, το «Ώρα να φεύγω» και το «Μια νύχτα το πολύ», έχουν ήδη παρουσιαστεί στον κόσμο που τα υποδέχθηκε με ενθουσιασμό.

Η παρέα του «ΔΩΔΕΚΑ» θέλει να μας αποχαιρετήσει δυνατά, κλείνοντας έτσι τις δύο τελευταίες βραδιές, με όλους εσάς που τους αγαπήσατε, που διασκεδάσατε με τις εκπλήξεις της Άννας, που χορέψατε και ξεχαστήκατε, που ξενυχτήσατε και τραγουδήσατε μαζί της. Μη χάσετε τις συναρπαστικές βραδιές του φινάλε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την Αθήνα, η Άννα Βίσση και η παρέα της θα αναστατώσουν τη Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας εκεί το πιο δυνατό και πετυχημένο show της σεζόν, πάντα στις «ΔΩΔΕΚΑ» ακριβώς.

REX
Πανεπιστημίου 48, Αθήνα
Τηλ. Κρατήσεων: 2103814591, 2103823269

Παρασκευή & Σάββατο
Ώρα προσέλευσης: 22.30

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης