Το Aqua Fun Park στο Χαϊδάρι, ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός για όλη την οικογένεια, σας υποδέχεται με πισίνες, νεροτσουλήθρες, υδάτινα παιχνίδια, αλλά και με απολαυστικές γεύσεις, για κάθε στιγμή της ημέρας, ανάλογα με την όρεξή σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Dishes είναι το εστιατόριο του Aqua Fun Park, ανοιχτό από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο έμπειρος και παιχνιδιάρης Σεφ σάς περιμένει για να σας κακομάθει με ξεχωριστές σπεσιαλιτέ που θα κάνουν την απόδρασή σας ακόμα πιο εθιστική.

Αν πάλι η σχάρα είναι το αγαπημένο σας… χόμπι, τότε το Μπάρμπεκιου (BBQ) Σποτ του Aqua Fun Park είναι αυτό που αποζητάτε. Πεντανόστιμα καλαμάκια, λουκάνικα και λαχταριστές τηγανητές πατάτες θα σας κρατήσουν δεόντως απασχολημένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χάσετε ώρα από τις πισίνες και προτιμάτε να τσιμπήσετε κάτι στα γρήγορα, τότε προτιμήστε το Snack Bar. Μια πολύ μεγάλη ποικιλία από σάντουιτς, club σάντουιτς burgers κι άλλες ακαταμάχητες δαχτυλομπουκίτσες, θα χορτάσουν την πείνα σας τόσο… όσο!

Πολύχρωμα, δροσιστικά κοκτέιλ γοητεύουν με τη γεύση τους στα Island και Aqua Bars, γρανίτες και παγωτά σάς δροσίζουν στο Tutti Frutti, το Espresso Bar αναλαμβάνει τις απαραίτητες δόσεις καφεΐνης, ενώ τα ονειρεμένα παγωτά μας φέρουν την υπογραφή Kayak.

Ταξιδέψτε λοιπόν στις αμέτρητες επιλογές γεύσης και διασκέδασης του πιο καλοκαιρινού προορισμού της πόλης:

Νεροτσουλήθρες: 17 διαδρομές για μικρούς και μεγάλους

Κεντρική πισίνα: Η μεγαλύτερη στην Αθήνα συνολικής επιφάνειας 3,5 στρεμμάτων

Παιδική πισίνα: Ο ιδανικός υδάτινος παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους, γεμάτος παιχνίδια νερού και παιδικές νεροτσουλήθρες

Και ακόμα: Cocktail Bar, Kayak Ice cream, Juice Bar, BBQ, Espresso Bar, Εστιατόριο, Snack Bar, Σαλόνι Ομορφιάς και Χαλάρωσης

Aqua Fun Park

12o χλμ. οδού Αθηνών-Κορίνθου, Γέφυρα Σχιστού, 12462 Χαϊδάρι – Αφαία

Στάση λεωφορείου: 2η Αφαίας (γραμμές: 845, 866, 876, Γ16)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης