Ακόμα ένα δυνατό καλοκαίρι ετοιμάζονται να μας χαρίσουν οι ιθύνοντες των μεγαλύτερων νυχτερινών κέντρων στην πόλη της Αθήνας. Ο φετινός χάρτης της διασκέδασης της πόλης είναι κάτι παραπάνω από πλούσιος και φυσικά το ένα πίσω από το άλλο, τα σχήματα που θα μας κρατήσουν συντροφιά το φετινό καλοκαίρι κάνουν την εμφάνισή τους στην πόλη. Ανάμεσα σε αυτά και εκείνο της Δέσποινας Βανδή με τον Χρήστο Χολίδη. Οι δύο καλλιτέχνες ανεβαίνουν για πρώτη φορά μαζί σε πίστα, και συγκεκριμένα εκείνη του «Θέα», και βέβαια το αποτέλεσμα είναι η σίγουρη και ξέφρενη επιτυχία. Δύο από τα πιο αγαπημένα ονόματα της λαϊκής σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι για τα καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Μαζί τους θα τραγουδά η Βασιλική Νταντά, ολοκληρώνοντας το σχήμα αυτό με τον πιο εντυπωσιακό και διασκεδαστικό τρόπο. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα, όπου Δέσποινα Βανδή, Χρήστος Χολίδης, «Θέα»  θα ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και θα μας χαρίσουν ένα ανεπανάληπτο καλοκαίρι.



Δέσποινα Βανδή «Θέα» Καλοκαίρι 2016

Μία από τις καλύτερες σεζόν της ετοιμάζεται να περάσει και πάλι η Δέσποινα Βανδή στην Αθήνα. Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι ετοιμάζεται να ανέβει στην πίστα του Θέα και να απογειώσει και πάλι το κέφι. Η χημεία της με το νυχτερινό κέντρο είναι δοκιμασμένη ήδη και τα αποτελέσματα της επιτυχίας είναι πια δεδομένα. Την περσινή σεζόν την είδαμε να τραγουδά εκεί με τον Στέλιο Ρόκκο, σε μία συνεργασία που σάρωσε στη νυχτερινή Αθήνα, και πλέον, ετοιμάζεται να συνεχίσει από την ίδια πίστα με τον ίδιο ρυθμό επιτυχίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δέσποινα Βανδή Χρήστος Χολίδης ετοιμάζονται να αποτελέσουν το πιο καυτό δίδυμο της πόλης και όχι άδικα. Η στιγμή που θα ανέβουν στην πίστα του «Θέα» πλησιάζει και οι θαυμαστές τους ανυπομονούν για την λαμπερή αυτή πρεμιέρα.



Χρήστος Χολίδης «Θέα» Καλοκαίρι 2016

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Χρήστος Χολίδης ετοιμάζεται να ανέβει φέτος την πίστα του «Θέα». Η φετινή χρονιά φαίνεται πως είναι σταθμός στην πορεία του, αφού και το χειμώνα άλλαξε στέκι ύστερα από καιρό, είπε αντίο στο Frangelico και συνεργάστηκε για πρώτη φορά με το Fever, όπου κέρδισε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Η συνύπαρξή του με τον Νίκο Οικονομόπουλο αγκαλιάστηκε από το κοινό και η συνεργασία αυτή δεν θα μπορούσε να μην συνεχιστεί και στη συμπρωτεύουσα. Ύστερα από το πέρας αυτών, ο τραγουδιστής έδωσε ήδη τα χέρια με τους ιθύνοντες του «Θέα» και κάπως έτσι ετοιμάζεται να ανέβει για πρώτη φορά τη σκηνή του στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή.

Θέα Βανδή Χολίδης θα είναι μία συνεργασία που έρχεται δυναμικά για να ταράξει τα νερά της διασκέδασης το φετινό καλοκαίρι. Οπλίσου με λίγη υπομονή μέχρι την έναρξη και μάζεψε αντοχές για τη λαμπερή πρεμιέρα.

«Θέα» Καλοκαίρι 2016

Πάνω από δέκα χρόνια βρίσκεται ανάμεσα στη λίστα των νυχτερινών κέντρων της πόλης και μάλιστα στις πρώτης θέσεις της προτίμησης. Το Θέα έχει αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα hot spots της παραλιακής και όχι άδικα μιας και μεγάλα ονόματα έχουν περάσει από την πίστα της λεωφόρου Ποσειδώνος 3, στον Άλιμο. Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Οικονομόπουλος, Στέλιος Ρόκκος είναι ελάχιστα από τα ονόματα που έχουν φιλοξενηθεί στην πίστα του και μας έχουν χαρίσει τις μεγαλύτερες και αξεπέραστες στιγμές διασκέδασης. Και τώρα, Βανδή Χολίδης ετοιμάζονται να απογειώσουν τη διασκέδαση στα ύψη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης