Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Μια θεατρική συναυλία για το χαμένο μεγαλείο μιας ολόκληρης γενιάς, από την Κυριακή 23 Δεκέμβρη και κάθε Κυριακή για περιορισμένες παραστάσεις στη μουσική σκηνή Αυλαία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επτά ηθοποιοί και έξι μουσικοί κάνουν την ίδια ερώτηση: Να συνεχίσω να ονειρεύομαι στην Ελλάδα του 2013 ή να συμβιβαστώ;

Ένα πάρτι για τις ευτυχισμένες μέρες, μια συνάντηση µε το παρελθόν και η επανάσταση του σήμερα συνθέτουν τα τρία κεφάλαια της παράστασης.

Ένα έργο που δημιούργησαν οι ηθοποιοί μέσα από μια διαδικασία αυτοσχεδιασμών, συνεντεύξεων και ερευνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την επιτυχία της άνοιξης του 2012 με παράταση των παραστάσεων και πάνω από χίλια εισιτήρια, η «Έξοδος» επαναλαμβάνεται στη μουσική σκηνή Αυλαία ανανεωμένη και εμπνευσμένη από το κλίμα της εποχής.

Η θεατρική εταιρεία Έξις παρουσίασε τον Ιανουάριο του 2010, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το έργο του Νίκυ Σίλβερ «Το Μπλε παλτό» (σκην. Αλέξανδρος Κοέν, Six D.O.G.S) και συμμετείχε την ίδια χρονιά στο Off Off του θεάτρου Επί Κολώνω, µε το έργο «Μαζί ή ιστορίες για σένα και για µένα» (σκην. Μάκης Κατσούλης), όπου βραβεύτηκε και επαναλήφθηκε το χειμώνα του 2011.

Κείµενα: Ηθοποιοί
Σκηνοθεσία: Μάκης Κατσούλης
Σκηνοθεσία βίντεο: Χριστιάννα Παπάζογλου
Σκηνικά-κοστούµια: Μυρτώ Κοιλιάρη
Κίνηση: Γιώργος Ανδρουλάκης
Φωτισμοί: Μάριος Τζουλάκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Δάφνη Κεφαλλωνίτη.

Ηθοποιοί: Εύα Βασιλονικολού, Αλίκη Βουτζουράκη, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιώργος Γιαννίμπας, Αντώνης Παπαδάκης, Ιωάννα Παυλίδου, Δηµήτρης Σεϊμανίδης, Αγγελική Σεπέτη, Μαρκέλλα Στάµου.
Μουσικοί: Ηλίας Καρκαβέλιας, Πάνος Λιάπης, Δήμητρα Παλιούρα, Αλέξανδρος Φραγκούλατζης.

Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 12 € (µε ποτό).

Μουσική σκηνή «Αυλαία»: Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
Επικοινωνία: 2103474074, www.avlea.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης