Ποτέ άλλοτε η δροσιά και η ανέμελη απόλαυση δεν ήταν πιο κοντά στο κέντρο της πόλης. Το Aqua Fun Park στο Χαϊδάρι είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός για όλη την οικογένεια. Σε ένα εξωτικού ύφους διαμορφωμένο τοπίο που απλώνεται σε έκταση 35.000 τ.μ., το ανανεωμένο υδάτινο πάρκο σας υποδέχεται καθημερινά και σας προσφέρει ανεκτίμητες ώρες χαλάρωσης μέσα και έξω από το νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, το Aqua Fun Park σας δροσίζει με τις πισίνες του, σας ξεσηκώνει με τις νεροτσουλήθρες του, σας χαλαρώνει στα beach bar ενώ σας εξασφαλίζει πολλές ακόμα επιλογές για τον καφέ, το γλυκό, το ποτό ή το φαγητό σας, όποια κι αν είναι η όρεξή σας. Κι αν ξεχάσατε κάτι στο σπίτι, μην ανησυχείτε καθόλου. Ένα πλήρως οργανωμένο mini market είναι μονίμως ανοιχτό μέσα στο πάρκο για ό,τι τυχόν χρειαστείτε.

Ολοκληρωμένος τόπος ψυχαγωγίας και χαλάρωσης, το Aqua Fun Park λειτουργεί στο ύφος των θεματικών πάρκων του εξωτερικού διασφαλίζοντας αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.

Εύκολα προσβάσιμο τόσο με αυτοκίνητο από όποιο σημείο της πόλης κι αν βρίσκεστε, αλλά και με αστική συγκοινωνία, με τιμές φιλικές και πακέτα για όλη την οικογένεια, πολυάριθμες προτάσεις για φαγητό, αγορές και χαλάρωση, το Aqua Fun Park είναι ο απόλυτος προορισμός διακοπών μέσα στη Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Aqua Fun Park θα βρείτε

  • Νεροτσουλήθρες: 17 διαδρομές για μικρούς και μεγάλους – οι περισσότερες στην Ελλάδα
  • Κεντρική πισίνα: Η μεγαλύτερη στην Αθήνα συνολικής επιφάνειας 3,5 στρεμμάτων
  • Παιδική πισίνα: Ο ιδανικός υδάτινος παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους, γεμάτος παιχνίδια νερού και παιδικές νεροτσουλήθρες
  • Και ακόμα: Cocktail Bar, Kayak Ice cream, Juice Bar, BBQ, Espresso Bar, Εστιατόριο, Snack Bar, Σαλόνι Ομορφιάς και Χαλάρωσης

Το Aqua Fun Park

12o χλμ. οδού Αθηνών-Κορίνθου, Γέφυρα Σχιστού, 12462 Χαϊδάρι – Αφαία

Στάση λεωφορείου: 2η Αφαίας (γραμμές: 845, 866, 876, Γ16)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης