Μια μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός. Το αγαπημένο μαγαζί της Ιεράς Οδού επέστρεψε για τη σεζόν 2017 – 2018 με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα του κόσμου. Έχοντας στην πίστα του ένα εκπληκτικό σχήμα με Σταμάτη Γονίδη και Μάκη Δημάκη, το νυχτερινό κέντρο μπήκε δυναμικά στην μάχη του ανταγωνισμού της νέας σεζόν και τα πρώτα δείγματα ήταν κάτι παραπάνω από θετικά. Η χρονιά, για τον Βοτανικό, μόλις ξεκίνησε και αναμένεται συναρπαστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βράδυ της 22ης Σεπτεμβρίου η Ιερά Οδός κατακλύστηκε από κόσμο ο οποίος έσπευδε προκειμένου να βρίσκεται από νωρίς στις θέσεις του για να αποθεώσει δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού τα οποία φέτος συνεργάζονται για πρώτη φορά. Ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος επέστρεψε στη νυχτερινή διασκέδαση έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια αποχής και ο Μάκης Δημάκης ο οποίος διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας του, είχαν δώσει ραντεβού με το κοινό τους το οποίο γέμισε ασφυκτικά το μαγαζί. Το πρόγραμμα άνοιξε ο εκπληκτικός Δημήτρης Χρυσοχοϊδής ο οποίος ζέστανε για τα καλά την ατμόσφαιρα. Αμέσως μετά ήρθε η στιγμή που στο κέντρο επικράτησε κυριολεκτικά πανικός.

Ο Μάκης Δημάκης έκανε την παρθενική του εμφάνιση γα τη νέα σεζόν και το κέφι πήρε φωτιά, με όλο το μαγαζί να βρίσκεται στο πόδι για τον λαϊκό τραγουδιστή. Τελευταίος στην πίστα, έκανε την εμφάνισή του ο σπουδαίος Σταμάτης Γονίδης ο οποίος απογείωσε την διασκέδαση με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Ο κόσμος έμεινε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος με το εκπληκτικό πρόγραμμα, κάτι το οποίο αποδεικνύει και η παρουσία του στον χώρο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Βοτανικος Γονιδης Δημακης κάθε Παρασκευή και Σάββατο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού μάλιστα εθεάθησαν αρκετά πρόσωπα της εγχώριας showbiz, όπως ο Χρήστος Χολίδης και ο Χάρης Κωστόπουλος οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την λαμπερή πρεμιέρα του κέντρου. Πολλά ήταν τα γνωστά πρόσωπα τα οποία βρέθηκαν στον Βοτανικό το βράδυ της Παρασκευής για να στηρίξουν και να αποθεώσουν το λαϊκό δίδυμο.

Ο Βοτανικός επέστρεψε με τον απόλυτο συνδυασμό της χρονιάς, ο οποίος αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες κόσμου. Μετά την περσινή του επιτυχία με τον Μάκη Δημάκη, ο Βοτανικός ετοιμάζεται να ζήσει και πάλι μεγάλες στιγμές έχοντας στο ενεργητικό του και πάλι τον λαϊκό τραγουδιστή αλλά και τον Σταμάτη Γονίδη ο οποίος αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα πιο βαριά χαρτιά στην μουσική βιομηχανία της χώρας.

Η αναμονή έλαβε τέλος και το αγαπημένο σχήμα οδεύει προς μια άκρως συναρπαστική αλλά και επιτυχημένη χρονιά!

Δείτε το βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης