Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις τους, στο Φως. Η συνάντηση των δύο καλλιτεχνών δείχνει να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της χρονιάς. Μαζί τους βρίσκεται και ο Παντελής Καναράκης που με το χιούμορ του χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου.

Αυτό το Σάββατο στο Φως βρέθηκε ο δημοφιλής σε Ελλάδα και Τουρκία ηθοποιός Μουράτ Γιλντιρίμ, φίλος της Νατάσας Θεοδωρίδου που ήθελε τόσο να την δει και στην σκηνή, ο οποίος έμεινε γοητευμένος από την παρουσία και την φωνή της και δεν δίστασε να δηλώσει τον μεγάλο του θαυμασμό για εκείνη και όταν βρέθηκε στο καμαρίνι της για να την συγχαρεί και από κοντά. Στην ίδια παρέα ήταν και ο Νίκος Βουρλιώτης ο οποίος απόλαυσε μέχρι τέλους το πρόγραμμα της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Θεοφάνους, και μάλιστα ερμήνευσε μαζί της το τραγούδι ”Θέλω να γυρίσω στα παλιά…”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επίσης σε διπλανό τραπέζι βρισκόταν η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούριου με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και την αδερφή του Αφροδίτη.

Το αγαπημένο σχήμα ανάβει στο ΦΩΣ κάθε Σάββατο στις 11.00 μ.μ., Κυριακή μεσημέρι στις 3.30 μ.μ. Και Δευτέρα στις 9.00 μ.μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια προγράμματος Θανάσης Βήχος
Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλ: 2103411306

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης