Φωτιά στις Τρίτες μας βάζουν Κοργιαλάς - Μπαλτζή

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012, 15:11
Φωτιά στις Τρίτες μας βάζουν Κοργιαλάς - Μπαλτζή
O Δημήτρης Κοργιαλάς και η Sunny Μπαλτζή κάθε Τρίτη συναντιούνται στο πιο ανατρεπτικό live της φετινής σεζόν στο club του Σταυρού του Νότου. Την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, μαζί τους θα είναι ο Λάκης Παπαδόπουλος και η Joanna Drigo!

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μάς έχει συνηθίσει σε δυνατές ροκ αλλά και electro εμφανίσεις με πολλές δισκογραφικές επιτυχίες και στα δύο είδη. Αυτήν τη φορά, συνδυάζει και τα δύο σε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τα πάντα! Εκτός από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος, έχει στο ενεργητικό του επιτυχίες με τη συνεργασία καλλιτεχνών, όπως η Ευρυδίκη, ο Νίκος Ζιώγαλας, η Ραλλία Χρηστίδου και πολλοί άλλοι. Έχοντας πρόσφατα κυκλοφορήσει την τελευταία του δουλειά με τίτλο «Η ζωή είναι μια βόλτα», έχει περισσότερη όρεξη από ποτέ να περάσει καλά στη σκηνή και μαζί του και εμείς!

Η Sunny Μπαλτζή έγινε γνωστή στους «μυημένους» στη ροκ μουσική από το συγκρότημά της Santa Fila, αφήνοντας τη δική της σφραγίδα στο ελληνικό ροκ της δεκαετίας του ‘90. Στο ευρύτερο κοινό έγινε γνωστή μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει για τους Λάκη Παπαδόπουλο, Αρλέτα, Χρήστο Δάντη, Ελεονώρα Ζουγανέλη και πολλούς άλλους. Πετυχημένη ως Dj, παραγωγός ραδιοφώνου, μουσικός, στιχουργός, ποιήτρια, τραγουδίστρια, έχει αποδείξει ότι είναι ένα λαμπερό ταλέντο.

Στο club του Σταυρού του Νότου, o Δημήτρης Κοργιαλάς και η Sunny Μπατζή, μαζί με τις Maxi Nil και Παυλίνα Βουλγαράκη, στήνουν κάθε Τρίτη το δικό τους πάρτι...! Με μοναδικά τους όπλα τα καλά τραγούδια, την αγάπη τους για τη μουσική και την ανεβασμένη τους διάθεση βάζουν... φωτιά στις Τρίτες του φθινοπώρου.

Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (με ποτό).

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012, 15:52