Γιώργος Δημητριάδης & Lexicon Project live @ Stage 25

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013, 12:58
Γιώργος Δημητριάδης & Lexicon Project live @ Stage 25
Μια επιτυχημένη συνεργασία πρόκειται να φιλοξενήσει το Stage 25, το Σάββατο 23 Μαρτίου. Γιώργος Δημητριάδης και Lexicon Project μαζί στην σκηνή σε μια δυνατή σύμπραξη με κοινή αναφορά τις δισκογραφικές τους δουλειές, καθώς επίσης και την αγάπη και αφοσίωσή τους για το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι «πόλης».

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός που μόλις κυκλοφόρησε την 13η δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Απ’ το μηδέν» επιχειρεί να πιάσει το νήμα από την αρχή. Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, κάνει επανεκκίνηση που καταγράφεται με ένα σύνολο ήχων, εικόνων, συναισθημάτων, βιωμάτων, με παρούσα πάντα την ανάγκη του να κοιτάζει μπροστά.

Μαζί του οι Lexicon Project, οι οποίοι μετά από ένα χρόνο συνειδητής απουσίας και παρατήρησης, επιστρέφουν δυναμικά με το νέο τους single «Χρόνια Πολλά» και μια νέα δισκογραφική δουλειά, η οποία είναι στα σκαριά. Επιμένουν να «γράφουν ελληνικά», ενώ ο ήχος τους, γνώριμος πλέον, πλησιάζει τα μονοπάτια της βρετανικής κιθαριστικής ποπ.

Μια βραδιά ιδιαίτερη, με βασικό χαρακτηριστικό της τη νοσταλγία, «σα να μην πέρασε μια μέρα», και την προσμονή για όσα έρχονται…

Συμμετέχει ο Νίκος Νικολαΐδης στην κιθάρα και τα φωνητικά.
Επιμέλεια ήχου: Αντρέας Βαιτούδης.

Stage 25: Αισχύλου 25, Περιστέρι, τηλ.: 210 5714785
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 10 ευρώ με κρασί / μπίρα.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013, 12:58